Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BASIEŃKA//////////////

Przeczytajcie proszę.FACET!!

Polecane posty

Proszę was o rozwikłanie tej zagadki. Prawie 4 lata temu poznałam faceta miedzy nami jest różnica wieku 14 lat.Przez 2 lata dobrze sie dogadywaliśmy byliśmy przyjacółmi. On był już wtedy po rozwodzie ja byłam w związku w którym nie najlepiej sie układało.Ale temu facetowi mówiłam ,że nic między nami nie będzie. Mimo to utrzymywał ze mną kontakty.Coraz bardziej sie starał.Kontakt codziennie z jego inicjatywy.Starał sie o mnie dbać wspierać.Zapraszał na kolacje spacery. Chciał spędzać ze mną każdą wolną chwilę. W końcu przyznał ,że mnie kocha. Nigdy nie nalegał ale wspominał coś o byciu razem. W końcu po 2latach zerwał ze mną kontakt. Chciałam z nim porozmawiać wyjasnic ale po kilku póbach kontaktu dałam spokój. Gdy zobaczył ,że odpusciłam odezwał się nagle. Nadąsany obrażony z pretensjami ,że go oszukałam. Powiedziąłam ,ze nie możemy być razem stwierdził ,że ja w końcu zmienie zdanie. zacżał się starać ponownie. Ale nie widząc mojej reakcji znowu foch i znowu zerwał kontakt tak było już chyba z 15 razy. Cały zesżły rok tak własnie robił. Teraz na świeta była cisza z jego strony z mojej również. Myslałam ,że dał sobie w końcu spokój.Ale tydzień temu znowu szukał ze mną kontaktu. I na przemian raz jest do mnie miły innym razem próbuje wzbudzić zazdrość. Wciąż mówi o marzeniach związanych ze mną sugeruje ,ze tylko ja jestem dla niego ważna,a gdy nie widzi mojego zainteresowania-obraża się. Ale wciąż wraca!!! Dowiedziałam sie przypadkiem ,że gdy ma na mnie focha opowiada ludziom ,ze ja za nim biegam bo sie zakochałam. Ostatnio zaczał do mnie pisać. Gdy dostał tą samą odpowiedz. Wyzwał mnie ,że TO JA szukam z nim kontaktu ,a on nie chce mnie znać. Przypominam ,że ja nie napisałam do niego pierwsze od 2 lat. Jestem w szoku to tak długo trwa. Dlaczego on to robi? Dlaczego gdy coś nie idzie po jego mysli mnie rani i nie chce dac sobie spokoju??

Gość a po co odpisywałaś?
mogłaś olać albo zmienić maila czy coś.

chcialam zachowywać się po ludzku. Chociażby z racji tego ,że kiedyś go szanowałam.

Gość szczesliwaCHYBA67
bo faceci to zakłamani desperaci,

On niby szuka kobiety ale jakoś od 4 lat mu nie wychodzi. Jest oschły do kobiet itp. A do mnie zawsze jak pisze to sie tak bardzo stara dba itp. Przynajmniej do momentu gdy nie wchodzimy na temat "nas" i ja mówię ,że nic z tego nie będzie.

Już mnie nawet poniosło i mu naubliżałam. Mysląć ,że może mnie znienawidzi...Obraża sie wycofuje ale za jakiś czas wraca i mi wybacza... Jakby nie miał za grosz honoru

Gość nieśmiały prawik
On przeczytał poradnik uwodzenia, a tam pisze, że jeśli chcesz rozkochać w sobie koleżankę to musisz zerwać z nią kontakt, a w końcu ona sama się do ciebie odezwie .. bujda? .. gość widocznie nabrał się na tego e-booka 15 razy i wciąż świruje. Jedno Ci powiem, skoro tak się stara to mu rzeczywiście zależy :D

Nieśmiały prawik- nie rozsmieszaj mnie haha:D albo może właśnie to zrób. Samotny Romantyk - ale ty gdy ona nie daje ci szansy nie obsmarowujesz jej do innych osób ,że ona za Tobą lata. I gdy Ty do niej piszesz i znowu nic ci nie wyjdzie nie wymyślasz bzdur ,że to ona ciebie zaczepia.Mam rację? Widzisz ja do tego Pana wcale sie sama nie odzywam.Nawet nie daję znaku zycia.