Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapkikapki!!!!

niekapki masakra

Polecane posty

Gość kapkikapki!!!!

kupilam Avent kapie z ustnika i z tej dziurki odpowietrzajacej, kupilam campola to samu masakra dziecko cale oblane po piciu, dzis zakupilam z Lovi jak to bedzie kapac, a przedewszystkim z tej dziurki to kurde zastrajkuje i chyba wroce do zwyklej butelki tam chociaz nie kapie jak dziecko pije, bo w nocy gdy sie wybudzi na picie, to trzeba jeszcze przebierac skandal no!!!! jakie wy macie niekapki? czy wam terz tak dzialaja jak u mnie ?

Gość kapkikapki!!!!
tez* mialo byc :) ajc

ja mialam z aventu i tez mi kapalo i z dziurki i z ustnika. dorwalam jakis jeden i nie kapalo ale nie pamietam niestety jaki to byl bo to juz jakis czas temu bylo, ale i tak jakos srednio nam to pasowalo i kupilam wreszcie ze slomką:D

a w tym avencie moze źle tą gumke taką sylikonową załozylas tzn na odwrót ja tak miałam i ciekło , ale zaraz odwróciłam i bylko ok . uszczelke heh a nie gumke

Gość kapkikapki!!!!
aventa mam juz tak ze 3 tyg i kapie juz kombinowalam z tymi uszczelkami, co do ze slomkom tak, ale w nocy to moze sie jeszcze zachlysnac, bo na polspiaco pije, ale chyba nie bede miala wyboru :(

Gość rany booooskie!
ze słomkĄ! :O

Gość Dziecko nie ma mieć niekapka
w łóżeczku, przy piciu na pół śpiąco powinien być dorosły...tommee tippee też kapie i dobrze bo i tak trudno się przez to pije, to mają mieć całkiem zatkane?

Gość ja postawilam na Lovi
ja mam z Lovi, tylko z poszerzylam dziurke tzn nacielam na krzyzaka bo by mi dziecko sie zassalo, a gowno by sie napila :D avent po kilku uderzeniach o podloge rozciekl sie na amen, campol porazka, campol kubek treningowy- cieknie, a do tego picie po 3h w kubku zaczynalo sie scinac:/ wywalilam w cholere...od 2 miesiecy mamy Lovi i sobie chwalimy :) raz sie oblala, bo tak nim walila o podloge, ze ta gumowa "zawleczka" wypadla, pozatym sucho ;) faktycznie tez mialam zalamke przy tych niekapkach, a ceny ooo zgrozo...

Gość Mama Nasturcja
My mamy Avent od kilku dni i jest rewelacja nic nie kapie! Wcześniej był lovi ale był kiepski, ale tez nie kapal. Zalezy czy kupujecie ustniki treningowe czy niekapki to jest roznica, a niewiele osob patrzy. p lovi ma rozroznienie i tutaj niekapki faktycznie nie kapia a treningowe tak ale lepiej sie dziecko podobno uczy i szybciej :-)

mam niekapka chyba z TT,leży w szafce niechciany :) synek nie uznaje niekapka i butelki-chyba że tylko i wyłącznie na śniadanie i kolację do mleka a tak to wszystko je i pije łyżeczką.

Ja mam TT i nigdy nic sie z niego nie wylało a córcia potrafi trzymać go w bardzo wymyślnych pozycjach leży czasem na dywanie do dołu ustnikiem do dołu i nigdy nie było plamy

Gość eweliiiiiiiiina
z aventu to nie dość, że kapie to się domyć tego dziadostwa nie da. Mam też jakiś inny, ale też nieco kapie. A ulubiona zabawka mojego małego to uderzać ustnikiem o podłogę, aż herbatka wyleci, a potem się w niej pluskać...

Gość db fjkgh;lMV ,VFERT
a ja kupiłam z canpola ale nie niekapek tylko taka butelka z rurką bo moja córcia ze wszystkich butelek wylewała a ta jest godna polecenia, dałam za nią 11zł jedyny defekt to to,że nie można się z niej napić na leżąco...

Gość amelkowa mamaaa
nasz 1 niekapek : http://allegro.pl/tommee-tippee-kubek-niekapek-150-ml-6-m-0-bpa-i2066506703.html swietnie sie sprawdzil, polecam 2 byl lovi 360 http://allegro.pl/kubek-niekapek-lovi-360-junior-250-ml-z-uchwytami-i2075898983.html jedna wielka tragedia - lalo sie z niego, uszczelka sie odksztalcila i poszedl do kosza 3 byl z kolei ten: http://allegro.pl/kubek-niekapek-bez-uchwytow-tommee-330-ml-12m-i2057315306.html uzylam 3 razy i oddalam do sklepu z reklamacja - jak zrobilam herbatke i potrzasalam kubkiem to sie saczylo pod nakretka (?) przeciekal strasznie, oddali mi kase i kupilam 2 taki sam - i co sie okazalo? kubek byl ok tylko troche ciekanie jak sie wleje ciepla wode, jak jest chlodna juz nic sie nie dzieje. u nas ten sie sprawdza. mala chodzi i rzuca nim w kolko i jest ok.

Gość ja mam z aventu i tez czasem
kapie,ale wtedy odkrecam,dokrecam jeszcze raz i juz jest ok..