Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laurka_90

Mój chłopak nie chce mi robić minetki :(

Polecane posty

Gość laurka_90
chłopak mówi, że na święta nie muszę przygotowywać śledzi, bo wystarczy, że zdejmę majtki :(

Gość Ewa Drzazga
HAHAHHAA.podszywie jestes genialny:D autorko... A FAKTYCZNIE nie masz zapachu sledzika?...moze ty nie masz ,ale on go pamieta z poprzednich zwizkow i to go odrzuca?moze widzial neichcacy jak tata robi mamie i ma to przed oczami?:( a braliscie keidys wspolną kapiel? no wiesz zeby ta ci... byla swiezutka i czysta?mozesz ją jakims zjdliwym lubrykantem posmarowac. Przemek ,doradz cos:D

Gość hgfrklii
Niestety są tacy faceci, którzy się po prostu brzydzą. Mój kolega jest taki, mówił mi że nie potrafi się przemóc

Gość gość
Jesli tego nie robil to masz po czesci sprawe ulatwiona. Bo nie ma ani zlych ani dobrych wspomnien. Lepiej sama sprawdz czy aby anuralny smak twojej dziurki jest w porzadku. (Tak mam na mysli paluszek do srodka i do buzi) jesli ocenisz ze jest ok to nie pozostaje ci nic innego jak pogadac z nim szczerze, moze jakis kompromis i delikatnie go zachec. Ale nie troj go tym co 5 minut. Moze sprobuj rowniez manewru z paluszkiem dla niego. Pamietaj ze paluszki sa kwasne wiec to tez troszke zmienia smak. Mysle ze da sie ta sprawe rozwiazac. To tylko cipeczka, sa przeciez faceci ktorzy calują pupy (nie posladki), paszki,czy stópki swoich kobiet (mozna nawet poczytac o tym na forum), jest ich niewielu ale sa zyja i nie umierają. Ja uwielbiam smak swojej kobietki i mysle ze to ma polaczenie z tym ze ją kocham. Tak, to tez ma wplyw na "lubienie" zapachu i smaku. Pozdrawiam

Gość gośćrok89
u mnie problem jest w druga strone bo mjoja dziewczyna nie chce mineteka a j uwielbiam je robic i lizac soczysta c**ek:((