Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potargana morgana

dziewczyny czy jak robicie loda to zawsz bez prezerwatywy?bez głupich odpowiedzi

Polecane posty

Gość potargana morgana

pytam bo słyszałam że łatwo się zarazić jakimś świństwem opryszczką, grzybicą, chlamydią, nie mówiąc już o kile... prosze nie odpowiadajcie z pogardliwą nonszalancją :P przecież żadna z was nigdy nie pytała partnera o wyniki badań wenerycznych, tego sie u nas nie robi. A choroby wszędzie takie same. Często nawet nie widać objawów. Nie ówie nawet o raku gardła ale te wirusy, grzyby ewentualne, no coś zawsze siedzi w tym środowisku a ja słyszałam że bezpieczniej z gumką to robić. Późnij jakieś parchy mogą się w ustach pojawić.

Robienie loda przez gumke to jak lizanie cukierka przez papierek. A jak się boisz zarazków i chorób to w ogóle go nie rób :)

Gość przecież prezerwatywy
są nasączane jakimiś srodkami i śmierdzą więc jak można w prezerwatywie ? rąk po kontakcie z prezerwatywą nie można domyć co dopiero gardło :D każdy kto znajdzie się w zasięgu twojego oddechu będzie wiedział co robiłaś przez kilkanaście godzin bo ten zapach ciężko zabić.

Gość brunecik....
red lips lubisz go..:) ?

Gość potargana morgana
boję się zarazków i chorób ale wszyscy robią lody i boję się że wiekszośc facetów będzie się tego domagać/ chciałam więc jakoś to załatwić. Chyba mówisz o prezerwatywach ze środkami plemnikobjczymi, a bez to chyba nie mają zapachu...

Loda w gumce? Toż to profanacja;) poza tym nie każdy facet ma jakies niespodzianki wiec głowa do góry. Osobiście nie spotkałem żadnej kobiety która złapała by cos od loda:)

Gość w rozterce?
dla mnie to niedorzeczność, jakby facet robił ci palcówkę w rękawiczce

lada w gumce ?..... mozna rownie dobrze z zimnym sprobowac wyjdzie na to samo :P :D

Gość w rozterce?
nie wiem czego się boisz, jeśli schodzisz do pozycji klęczącej z co nowym poznanym kolesiem to może, ale jeśli to ktoś stały to się raczej zna jego choroby, ja ze swoim obecnym spotykałam się 2 lata zanim doszło do seksu ;)

Weź daj spokój. :O Nie widzisz że dziewczyna jest nastawiona na robienie co najmniej dwudziestu lodów przez weekend. I tak że nie martwi się że zniszczy to jej fryzurę. :O :O :O :O

Potargana, a chcialabyś, żeby ktoś robił Ci minetkę z prezerwatywą na języku?

Gość sdgfdgfd
Nie słuchaj idiotów. To jest twoje zdrowie. Od seksu oralnego można złapać raka gardła. Udowodnione naukowo. Z facetem, który nie przedstawił ci swoich nowych badań tylko z gumką.

Jak nie będzie zachwycony to niech wypierd***a :D seks oralny w prezerwatywie to bardzo dobry sposób. Zresztą po to wymyślili prezerwatywy smakowe. A jak mu się coś nie podoba to niech przyniesie zaświadczenie od lekarza, że jest czysty. :P

Nam wrażenie że koleżanka ma nową pracę i obawia się chorób zawodowych :D

Po prostu myśli logicznie - chyba w zasadzie wszystko co można załapać przez pochwe można i pzez usta. Na dodatek sperma zawiera o wiele więcej zarazkow niż wydzielina z pochwy. Używanie prezerwatyw do samego seksu waginalnego mija się z celem jeśli chodzi o zapobieganie chorobom. Dziewczyna nie chcę się narażać a wszyscy na niej psy wieszaja :O

Nei- coś ci się pogrzało. Gumka jak najbardziej zabezpiecza przed złapaniem czegoś od siebie. W pochwie czy na penisie jest mniej zarazków niż masz na rękach... Ile razy oblizałaś palce? Żyjesz? Nic ci nie dolega?

rusłan a wiesz ze rzeżączką można sie zarazić nawet poprzez seks oralny?:P

Tak. HIVem też... Ale mam przez to unikać seksu i nie całować swojej kobiety? Nie dymam wszystkiego co ma dziurę...

ale nie wiesz co bzyka twoja laska :classic_cool: ponadto poki nie jest to oficjalny zwiazek nalezy jak najbardziej uwazac :P choc cierpkość w ustach po takim lodziku bywa koszmarna 😭

Nie przesadzaj :P Podpis w urzędzie niby daje gwarancję czystości? Chcesz mi powiedzieć że 10 lat ryzykujemy choroby bo nie mamy ślubu? A berecik jaki nosisz?

rusłan...cofnij sie trochę wyżej do wpisu autorki. Co mnie twoje 10 lat pozycia??:classic_cool: mam raz jeszcze tyle i czy jest podpis czy nie to nigdy pewnosci nie masz :classic_cool: kiedy sie rozpoczyna wspołżycie z kimkolwiek to warto miec pewnosc ze nie nosi w sobie goowna:classic_cool: Moherek tobie czaske uciska jak widac boś 10 lat z jedną :classic_cool: pozyj drugie tyle wtedy bedziemy gadac jak równy z równym :P

rusłan po twoich wypowiedziach widać jakie masz podejście do umów... Zauważ że sam związek już stanowi swego rodzaju umowę nie musisz mieć papierków. Oczywiście związek a nie stwierdzenie "to co chodzimy ze sobą" Tak w świecie kurew i szmat gwarancje daje łańcuch na nogę i klatka. A wracając do tematu to jak najbardziej w przygodnych (3mc to nadal nie jest stały związek) znajomościach ostrożności nigdy za wiele. Chwila przyjemności vs lata leczenia. Sobie sami kalkulujcie.

Oj V... Napisałaś "oficjalny związek" Nie widzisz jak to wygląda? A autorce proponuję poznanie faceta zanim zacznie mu laskę obrabiać.

mysliciel999----> zapomniałes dodać kurwiarzy i szmaciarzy oraz męskich dziwek :classic_cool: Klatką sobie mozesz małego przytrzasnac co najwyzej :P

Gość durny pomysł
w stałym związku lub małżeństwie miałem na myśli. No ale jak codziennie chlasta się inną obcą pałę to może nie taki durny. Do Nel: "zarazki w nasieniu" - zarazki to się dostały ci do płynu mózgowego bo bredzisz

Oj V... Napisałaś "oficjalny związek" Nie widzisz jak to wygląda? A autorce proponuję poznanie faceta zanim zacznie mu laskę obrabiać. zapewne z oczu wyczyta czy ma rzeżączkę :classic_cool:

"Tak w świecie k**ew i szmat gwarancje daje łańcuch na nogę i klatka." Raczej szklanka wody zamiast :P Jakoś osobiście nie zrobił bym minety lasce wyrwanej pół godziny wcześniej...