Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebujaca pracy dziewczyna

POSZUKUJE PRACY JESTEM DZIEWCZYNA 21 LAT I MAM WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE OLSZTYN

Polecane posty

HEJ JESTEM MŁODA W PEŁNI ENERGICZNA OSOBA KTORA OD JAKIEGOS CZASU POSZUKUJE PRACY , NIESTETY BEZSKUTECZNIE . WSZĘDZIE GDZIE SIĘ UDAJE UZYSKUJE ZAMYKAJĄ DRZWI. ALBO CZEPIAJĄ SIĘ WYKSZTAŁCENIA ALBO NIE POSIADAM ODPOWIEDNIEGO DOŚWIADCZENIE , TYLKO ŻE JAK ZDOBYĆ DOŚWIADCZENIE JAK NIKT NIE CHCE PRZYJĄĆ . CHCIAŁABYM DALEJ SIĘ KSZTAŁCIĆ ALE ZE WZGLĘDU NA KOSZTY MUSZE SWOJE WYKSZTAŁCENIE ODŁOŻYĆ NA DALSZY PLAN . UKOŃCZYŁAM SZKOŁĘ ZASADNICZA W ZAWODZIE KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII . MAM 21 LAT JESTEM W PEŁNI DYSPOZYCYJNA OSOBA I OTWARTA DLA LUDZI . DUŻO MOŻNA PISAĆ ALE PISANIE NIE ZASTĄPI ROZMOWY CZY SPOTKANIA W 4 OCZY NA KTÓRE STAWIAM NAJWIĘKSZE NADZIEJE. I MAM PYTANIE CZY JEST KTOŚ Z OLSZTYNA LUB OKOLIC KTO MOŻE POMÓC W ZNALEZIENI W TYM MIEŚCIE PRACY , NA KTÓREJ TAK BARDZO MI ZALEŻY . PRÓBUJE I MAM NADZIEJE ZE SĄ TU DOBRZY LUDZIE KTÓRZY ROZUMIEJĄ MNIE . Z GÓRY DZIĘKUJE WSZYSTKIM I PROSZĘ O PISANIE POWAŻNYCH OFERT I RZECZY A NIE GŁUPOT JAKIE CZĘSTO MOŻNA TU SPOTKAĆ

Gość hwdpxx
"I MAM NADZIEJE ZE SĄ TU DOBRZY LUDZIE KTÓRZY ROZUMIEJĄ MNIE" naiwna jesteś czy taka głupia

Gość offerma ...
JEŻELI JESTEŚ ŁADNA TO DAM CI PRACE.

Gość hwdpxx
offerma ty zboku

idz do szkoly policealnej, teraz jest nabor do darmowego cosinusa od lutego, oni organizuja praktyki, zawsze to wpis do cv. Tak naprawde praca jest, caly czas widze ogloszenia w sklepach itd. tylko ze to zalezy - czy chcesz po prostu pracowac, czy za mniej niz 2000 nie wstaniesz z lozka:D

Gość dziś na pomarańczowo
w Olsztynie jest cholernie ciężko, jedno z gorszych miast w Polsce do szukania pracy, mimo, że w całym kraju szału nie ma. też tu mieszkam i nie po raz pierwszy szukam pracy. fakt, że ja zupełnie innej niż Ty, ale jednak. gdybyś się odezwała 3 miesiące temu, mogłabym Ci pomóc, znajomy ma knajpkę, szukał kucharki, ale z tego co wiem, przed świętami kogoś zatrudnił i na razie nie narzeka na pracowników i nie szuka nowych. a jak szukasz? tylko oferty z sieci, czy chodzisz i pytasz? odpuść hotele na razie, pod koniec marca możesz zacząć tam szukać, teraz nie ma sezonu. próbowałaś w szkołach, szpitalach, na stołówkach pracowniczych? na uniwerku często szukają do pracy w kuchni i podobno nawet nieźle płacą. nic wymyślnego się tam nie podaje, tempo pracy nie jest tak szybkie jak w jakimś kebabie czy innym fastfoodzie, może tam nie będą wymagać wielkiego doświadczenia?

DZIEKUJE WIELE POMAGA JAK KTOS NORMALNIE PISZE , TAK CHODZE I SZUKAM . MIAŁAM PROPOZYCJE DO SPRZATANIA ALFY ZA 300 ZŁ MIESIECZNIE TO PRZEGIECIE =(

Gość offerma ....
DAM CI PRACE 1000 ZL TYGODNIOWO, CO TY NA TO ?

Gość dziś na pomarańczowo
tak mało płacą w alfie? nie miałam pojęcia. pracowałam tam w dwóch sklepach, jak przychodziłam na poranne zmiany zawsze widywałam te same panie, więc może one były na etacie, a Tobie proponowali tylko jakieś godziny? a próbowałaś składać cv do spożywki? ciężka praca i niby nie masz kierunkowego wykształcenia, ale jako kucharz masz na pewno aktualną książeczkę sanepidowską, to już jest plus. masz jakieś kursy dodatkowe? co w ogóle umiesz?

tak praca od rana do nocy 4 dni w tygodniu jeszcze dojechac musze z pod ostródy. kocham dzieci nie mam doswiadczen udokumentowanych ale mam do nich sobre podejscie