Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Axis Mundi 4815

ZAWODY DLA KOBIETY, NIEWYMAGAJĄCE KONTAKTU Z INNYMI LUDŹMI

Polecane posty

Gość Axis Mundi 4815

Nie jestem kontaktowa, jestem introwertyczką, nie lubie rozmawiać. najlepiej pracuje mi sie samemu, najlepsze są również wtedy efekty mojej pracy i czuje sie szczęśliwa. Jakie znacie w miare opłacalne zawody dla kobiet nei wymagające specjalnego kontaktu z innymi ludźmi? Tylko błagam nie matematyczne bo pomimo szczerych chęci i fortuny włożonej w korepetycje od pierwszej gimnazjum do końca liceum nie jestem geniuszem lekko mówiąc z tej dziedziny ;) A szkoda bo uwielbiam bawić siew programach do obróbki foto/video i dobrze mi to wychodzi, ale musiałabym gdzieś sie tego bardziej zaawansowanie nauczyć a takie studia=matematyka.

Gość podnoszeł bo waszneł
a co do obrobki zdjec ma matematyka?

Gość Axis Mundi 4815
Jak to co? Trzeba by iść na informatyczne studia, o specjalności multimedia a wieszi le na tym matmy i fizyki? Wiem o tych kierunkach wszystko bo bardzo sie tym interesowałam. Jednak nie dałabym rady matmy i fizy ;(

no chyba zartujesz! :O

po pierwsze, gowno masz ze studiow informatycznych pod katem grafiki komputerowej. idz do szkoly artystycznej, plastycznej, fotograficznej, a nie na informatyke!

Gość Axis Mundi 4815
na artystycznej,plastycznej czy fotograficznej nie uczą montowania filmów. Już prędzej na studiach multimedialnych choć wiem, że w małym zakresie. W Polsce nie ma takich szkół co kształciłyby obsługi tylko takich praktycznych programów. A szkoda bo to moja jedyna pasja i chyba jedyny talent jaki mam ;(

uczą w szkołach które się filmami zajmują. wiem, ze na Chełmskiej zdaje się w Warszawie była taka szkoła, na zasadzie studium, taka mini-filmowka. nie wiem jak teraz, ale na pewno takie szkoly są.

Gość Axis Mundi 4815
Uwierz mi, że nie ma. Jest jedna na całą Polskę szkoła policealna multimedialna, ale po pierwsze: co roku przyjmowane jest tylko ok 20 osób (na cały kraj) i są to osoby po studiach, które sie dokształcają, nie ma tam ludzi po naście lat po liceum.