Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alma 1999

Kolezanka mnie poniza, a wychowawczyni udaje, ze nie ma sprawy

Polecane posty

Gość Alma 1999

Mam kolezanke, ktorej wszyscy sie boja. Jak powie, ze ktos smierdzi, to zaraz traci wszystkie kolezanki. Dlatego wszystkie jej sluchaja. Nauczyciele tez sie jej boja, bo jej mama jest naczelnikiem wydzialu oswiaty. Wychowawczyni juz raz powiedziala rodzicom w czasie wywiadowki, ze boi sie o prace. I tak dziewczyna moze wszystko, a i tak ma dobre zachowanie i dobre oceny. Najgorsze jednak co robi z nami. Kazda z nas ma jak to okresla dyzur - przed i po wuefie musimy jej zmieciac buty na tenisowki. Jest to bardzo upokarzajace, pewnie rozumiecie. Powiedzialam o tym nauczycielce, a ona nie zareagowala. Nie wiem co robic. Rodzice mowia, zeby jej sie przeciwstawic, a moja mama juz poruszyla problem na wywiadowce - bez skutku.

Gość Alma 1999
Tylko jak przekonac inne dziewczyny, ktore sa w niej zapatrzone?

Gość misiuniaaaaaaa
sloneczko to po co to robisz? zbuntuj sie. ile macie lat?

Gość Alma 1999
Ja sie chce zbunotowac, tylko, ze wiem, ze wszystkie inne dziewczyny mnie wtedy oleja. W tyym rzecz

Gość misiuniaaaaaaa
to najpierw namow blizsze kolezanki do buntu, i sie zbuntujcie, reszta niech Was olewa i dalej sluzy "Waszej krolowej". Ja wiem, ze to ciezko, ze sie boicie i w ogole ale musicie sprobowac, nie mozna pozwolic zeby jakies rozkapryszone dziecko Wami manipulowalo, szkola ma byc miejscem gdzie sie spedza czas z przyjaciolmi, nie z tyranami. Dziwie sie, ze inne laski sluchaja sie tej panny, czym ona przekonuje Was do sluzenia jej??

Gość Alma 1999
Ona nas nie przekonuje, po prostu mowi zrob to i tamto.

Gość misiuniaaaaaaa
to czego robicie:P? co ona Wam moze zrobic?pobije Was?

Gość misiuniaaaaaaa
Co Slonce? nie dajcie sie jej, szkoda zycia i czasu