Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teeee siamta

kolorowekredki vs serce z czekolady

Polecane posty

Gość teeee siamta

jeszcze gorsza niz stomatoloszka taka z Ciebie lekareczka http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5004827 strona pierwsza z godziny 17.48 czyli post zaczerpniety z http://www.badz.pl/kosmetyki/termin_waznosci_ kosmetykow.html Ale wtope zaliczylas i ty sie smiesz nazywac lekareczka? i post z 18.01 mnie rozbroil moze powinnas sama troche poczytac na temat kierunku jakim niby sie zajmujesz w lape dalas zdajac studia bo nie masz zielonego pojecia jesli chodzi o zawod w jakim pracujesz i ta wypowiedz: KoloroweKredki dziwi mnie,że w aptece mają tak znikomą wiedzę... ...a mnie dziwi ze komus zwracasz uwage encyklopedio hie hie jestes zalosna d**a!!

no faktycznie...następnym razem jak będę bazowała na jakimś artykule to wkleję linka. albo jak coś wezmę ze swoich mądrych książek to strzelę tytuł i stronę,żebyś nie mogła mieć zażaleń. weź się puknij w tą pustą głową i idź pomiziać męża - i nie będę więcej się powtarzać

Gość teeee siamta
skoro pomagasz ludziom i mowisz ze pracujesz w fachu to napisz cos od siebie a nie do innych sie czepiasz zeby poczytali o tym co pisza bo w przeciwienstwie do ciebie nie mowia ze pracuja a ty nie dosc ze mowisz to nie masz do dodania od siebie tylko kopiujesz wiedze z artykulow wiecej rad nie udzielaj tylko wroc na studia

Gość teeee siamta
nie musze rzygac nauka wystraczy ze popatrze na takich wielkich lekarzy jak Ty czy stomatoloszka wiedza na studiach to wiedza z netu albo piszesz ze jestes lekarka i nia jestes ale przez pieniadze rodzicow albo nie jestes tylko poprostu sie chwalisz wlasnie widze jak ci sie ta nauka na akademii medycznej wyszla Marniutko marniutkoo wole w ogle nie studiowac niz mam byc takim glabem ktory nie ma nic do dodania od siebie a wiedze ktora niby ma przedstawia slowami zaczerpnietymi z internetu marniutko Ja skonczylam psychologie i nie musze isc na kierunek na ktorym ksztalca sie tumany bo inteligentny czlowiek jak skonczyl jakies studia to ma cos do powiedzenia OD SIEBIE i nie musi kopiowac tekstu z internetu