Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po co tak...

co byście zrobiły kiedy facet ośwadczając się dał pierścionek po jego byłej...

Polecane posty

Gość po co tak...

ewidziałaim ten pierścnionek kiedyś przlypadkiem na zdjęciu na ajej palcu... zepsuł mi jzaręczyny, udawał,że kupil go specjalnie dla mnie. myślałam ze to poważny facet . i zdziwiony był że nie skakałam z radości... tylko jak można się cieszyć ,że dla niej go wybrał a dla mnie później poszedł na łatwiznę.

Gość nie przyjęłabym oświadczyn
może to jest rodzinna pamiątka po babci, którą każdej dziwczynie wręcza a po zerwaniu odbiera :P

Gość bfgbraaa
🖐️ marudzisz

Gość mylitllepony^^
nie przyjabym oswiadczyn na pewno

Gość mardn
powiedziałaś mu, że wiesz, że byłej dał ten sam pierścionek?? bo jeśli nie to błąd! ja bym od razu mu wygarnęła wszystko i zaznaczyła, że jeśli nie zamierza poświęcić mi przynajmniej tyle uwagi i starania co byłej, to niech spada z mojego życia i nie marnuje mi czasu, bo nie mam ochoty robić za plaster i zapominajkę.

Gość Aikias
masakra jakas, wspolczuje

Gość powiedzialabym mu w twarz
zeby dal ten pierscionek bylej, i tak byl jej. i trzasnela drzwiami. co za typ zalosny :O

Gość antek_partyzant
Jest to co najmniej duży nietakt. :( Chyba, że jest w trudnej sytuacji materialnej, ale jeśli nie, to kiepsko to wróży...

Gość jaciekrece, u la la
Jak jest w trudnej sytuacji, to niech oświadczy się, gdy będzie w lepszej ;) Ja bym mu tym pierścionkiem pizdnęła w twarz i tyle by mnie widział.

Gość what do you know
"Jest to co najmniej duży nietakt. Chyba, że jest w trudnej sytuacji materialnej, ale jeśli nie, to kiepsko to wróży..." Jak jest w złej, to niech sprzeda ten pierścionek i kupi nowy, co za problem?

Gość dziś na pomarańczowo
przyjęłabym oświadczyny tylko i wyłącznie, gdyby to faktycznie był jakiś klejnot rodowy przekazywany z pokolenia na pokolenie. z tamtą nie wyszło, pierścień odebrał, by dać tę cenną pamiątkę prawdziwej wybrance serca w przyszłości. wszystko ok i byłabym szczęśliwa. w każdym innym wypadku mocno zastanowiłabym się nad przyszłością tego związku, skoro nawet nie chciało mu się wysilić, żeby kupić nowy pierścionek dla nowej narzeczonej. współczuję