Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lp;;ll;

jeszcze nigdy nie dostałem tak po dupie

Polecane posty

Gość lp;;ll;

Nigdy nie dostałem po dupie jak wczoraj. Zawsze starałem się być przy mojej dziewczynie i jej pomagać jak tylko mogłem. Po prostu być z kimś tak na poważnie i myślałem ze wszystko jest okey, ona tez tak ma. Wczoraj okazało się inaczej. Pisaliśmy jakis egzamin, ona oblała a ja zaliczyłem. Starałem się ją jakoś pocieszyć, powiedzieć, że jeszcze przecież zaliczy i to nie koniec świata. A ona mi wypaliła, że jej nie obchodzi czy ja zaliczyłem czy nie, ja tylko interesuje ze ona nie zaliczyła. A ja idiota dalej się i się martwie o nią. Jak z tego wyleźć?

Gość Singiel Idealista
Mówisz do niej "chodź dam ci korepetycje" i ona już lepiej na ciebie patrzy

to ma być dostanie po dupie? zachowała się ajk idotka, jej wina że nei zaliczyła a to tez nei kopniec świata, nie powinna byc zła na ciebei tlyko co anjwyżej na siebei, ale nie przeżywaj przejdize jej, juz dziś spokornieje

Gość z dzieckiem sie
spotykasz

Gość lp;;ll;
ok byc moze to nie jest wielka tragedia, ale ja nie jestem kims zbytnio otwartym, to jest pierwsza dziewczyna, na która sie tak otworzyłem i zaangazowałem. nie potrafie nabrac dystansu

to zacznij go nabierać i zrozum że ta twoja laska nie jest pępkiem świata :)

Gość lp;;ll;
okey, czyli dac jej teraz spokoj i nie odzywac sie do niej??

Gość lp;;ll;
no spoko, ale czy nie wyjdzie ze mam gdzies co u niej??;P

zachowuj sie normalnie, nic sie nie stało przecież a na przyszłość nie czuj sie odpowiedizlany za rzeczy an ktore nei amsz wplywu

Gość lp;;ll;
rozumiem, ale jaktu sie zachowywac normalnie, skoro z jej strony zachowanie nie jest normalne. jak wyszlismy z egzm to po prostu niemal sie czułem sie winny tego, ze ona nie zaliczyła, jakby miała do mnie o to pretensje, ze ja zaliczyłem. zaczeła snus domysl ze obleje całkiem studia etc a godz wczesniej zachowywała sie normalnie, usmiechała sie

musisz kolego zrozumieć że kobiety nigdy nie zrozumiesz Myslą jedno,mówią drugie a trzecie robią

to jest taki typ emocjonalny, wyzyła sie zapewne złosc już jej przeszła, powiedz jej że nastepnym razme niech nie odreagowuje na tobie

Gość lp;;ll;
to juz nie pierwszy raz jak sie na mnie wyzywa i nie pierwsza taka okolicznosc.. zastanawiam sie czy to nie jest moja wina, tzn czy to moja zachowanie to powoduje

tak to twoja wina, bo jesteś taki pierdołowaty a to sie czuje i dziewczyna wie że moze sobei an wszystko pozwolić

Gość lp;;ll;
okey, aCzy wiec dobrym pomysłem było by pogadac z nia szczerze, ze nie będę tlerował takich zachowan i żeby to sobie przemyślała i odezwała się jak to przemysli?

Gość lp;;ll;
czemu ciezki?

Gość lp;;ll;
byc moze tak jest, ale chve wyleźć z tej sytuacji