Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzuch...

Brzuch po cc

Polecane posty

Gość Brzuch...

Jakie macie sprawdzone, skuteczne i w miarę szybkie metody na ujędrnienie i wciągnięcie tej skóry po ciąży? Miałam cc, wróciłam do formy już, 4 kg do wagi sprzed, ale mój brzuch jest okropny... Skóry za dużo, wałkuje się jak siadam... :/

Gość kamila4393
Mam ten sam problem :). Moze ktos nam doradzi .....

Gość tiru riru... ;]
siłownia + specjalne masaże. Tutaj sama dieta nic nie da niestety. Mówię o przykładzie mojej kumpeli

Gość wedrftghyujiolp;[
Ja urodziłam 3 lata temu. W ciąży przytyłam 14 kg. Po porodzie zrzuciłam wszystko w ciągu pół roku. Niestety do tek pory nie mogę pozbyć się flaczka. Wisi mi fałdka skóry nad linią - blizną cc. Codziennie robię brzuszki, wcieram balsamy ujędrniające i dupa.. Ginekolog twierdzi że mi się mięśnie rozeszły w ciąży i już brzuszek nie wróci do stanu sprzed ciąży :(

Gość b[[[[[
mój potrzebował 9 miesięcu na powrót do wyglądu sprzed ciąży. Plus był jeden ze nigdy nie miałam obwisłej skóry, bo był lekko zaokrąglony. Dodam, że przed ciążą nie miałam deski i teraz też nie mam. Cudów nie ma. Ale wygląda jak przed ciążą. Zaczęłam ćwiczyć. zobaczymy....

Gość dia28
mi się wydaje, że wszystko zależy od tego jaki brzuch mialyscie przed ciążą, czy ćwiczyłyście i ile przytyłyście w czasie ciąży. Ja troche cwiczyłam, brzuch mialam dość plaski ale nie umięśniony, przytyłam ok 7 kg i po cc jest tak jak wczesniej i nie zostaly mi zadne zbedne kg

to też chyba zalezy od genów. Ja po pierwszej cc i drugiej nie mialam problemów z wróceniem do wagi sprzed ciąży i wyglądem brzucha, jest bez żadnych fałdek. Ale za to piersi mi się już mniej podobają.