Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sddgft4tr553ytgfds

Dziwna sprawa z dziewczyną , nie wiem jak sobie to interpretować

Polecane posty

Gość sddgft4tr553ytgfds

Jestem z dziewczyną od pół roku znamy się jakieś 7 miesięcy.Ona 19 lat ja 25.Wszystko było spoko, na początku wykazywała inicjatywę, zapraszała mnie do domu, przedstawiała rodzicom i tak dalej.Po paru miesiącach zaczęły się rozmowy na temat seksu, ona nie doświadczona kompletnie w tych sprawach.Jest zdecydowana na jakieś bliskie relacje typu dotykanie się, oral ale seksu nie chce jeszcze uprawiać.Wszystko ok tylko że zauważyłem że od miesiąca kiedy mamy się spotkać jej nagle coś wypada a to w szkole ciężko a to z mamą gdzieś musi jechać a to nagle się przeziębiła.Definitywnie widać że dziewczyna zaczęła kręcić i chyba boi się spotkania.Niby jest ze mną szczera ale ja nie wierzę że to nagle tyle przypadków że nie ma czasu tym bardziej że przed tym wszystkim ciągle jej pasowało.Prosto z mostu jej tego nie powiem mimo że wiem że ona kłamie tylko na co ona liczy ? że dam sobie spokój ? może ona po prostu nic już nie chce i woli żebym ją olał ?

nas pytasz??? jak dla mnie sprawa prosta... zapytaj swoja kobiete!! powiedz jej.. kawa na lawe.

Gość dfsdfdghgjjkjl
dziewczyna nie ma obowiązku dawać ci dupska ruchaczu, bo nie ejst twoją żoną. więc jak ci się cche ruchać to poszukaj sobie jakiejś szmaty, a tą wartościową zostaw w spokoju.

Gość zakodnqwjbdkwqbdkwq
przystopuj troche, dziewczyna potrzebuje czasu !!!!!!!!!!!!!

Gość sddgft4tr553ytgfds
Ale ja jej do niczego nie zmuszam do tego ona sama wyjechała z inicjatywą że chciała by zrobić krok do przodu i to ja jeszcze byłem zdziwiony że tak szybko no ale ok..Co do porozmawiania z nią myślę że to nie ma sensu, gadałem z nią już parę razy na ten temat i ona twierdzi że wszystko jest w jak najlepszym porządku.

Gość Ka rii naaa
Moim zdaniem dziewczyny się zagalopowała, powiedziała Ci tak żebyś jej nie olał a teraz będzie przeciągać jak najwięcej jej będziesz na to pozwalał.

mysle, ze twoja intuicja dobrze ci podpowiada: dziewczyna zaczela cos krecic. jesli nie chcesz jej konfrontowac z prawda, to pojdz troche na dystans...i zobaczysz czy zareaguje, czy wrecz bedzie jej to na reke. powodow tej zmiany moze byc wiele, ale na tym etapie to tylko spekulacje i hipotezy.

Gość Tmkeeek
Ona nie jest gotowa jeszcze na igraszki z Tobą.Na pewno jej się podobasz bo jeśli by jej to nie pasowało to na pewno by Cię olała ale skoro zachowuje się jak zachowuje to definitywnie przeciąga sprawę i mydli Ci oczy.To już od Ciebie zależy czy chcesz czekać na wielką nie wiadomą czy ją olejesz.