Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lacostana

jak ubrac faceta na wesele

Polecane posty

Gość lacostana

mamy po 31 lat od ok 5 lat nie bylismy na zadnym weselu. Maz dwa lata temu rzucil palenie i przytyl nie miesci sie w zaden garnitur, wybieramy sie wiec na zakupy. Podpowiedzcie mi czy teraz chodzi sie na wesele w garniturze czy wystarczy koszula, krawat i spodnie do kantu, a jak garnitur to z kamizelka? Wesele w kwietniu.

Gość moja znajoma usuwała ciążę
to chyba normalne że w garnitur...

Gość lacostana
a kamizelka tez?

Gość moja znajoma usuwała ciążę
ładnie to wygląda jak jest kamizelka ale chyba to nie jest koniecznością. ale...

Gość what do you know
Kamizelki są paskudne. BEZ kamizelki.

Raczej faceci chodzą w garniturach, choć czasem zdarzy sie ktoś jest w jeansach, koszuli i sportowej marynarce.

Wesele to raczej niecodzienna uroczystość, warto więc byłoby uczcić ją w czymś elegancki. Nie spotkałam się z tym, żeby faceci przychodzili na nie w jeansach, chyba że to ślub naprawdę dalekiej rodziny, czy znajomego, ale to rzadkość. Proponowałabym jednak garnitur, najlepiej kupić uniwersalny (czarny lub granatowy), żeby w przyszłości pasował na różne okazję, wtedy ewentualnie można tylko dobierać koszule w różnych kolorach.

Gość lacostana
nigdy bym meza nie ubrala w jeansy na wesele, tak sobie moze isc 18 latek a nie facet po 30. Ta kamizelka mi przeszkadza troche wiec moze bez kamizelki bedzie. Jakas kolorowa koszula.

Gość a ja się spotkałam
z facetami w jeansach, lub innych spodniach, koszuli i marynarce! Raz nawet miałam tak ubranego kolegę jako osobę towarzyszącą. Ale to był pewien dosyć znany muzyk rockowy, więc to pasowało do jego stylu ;)

współczuję męża-kaleki, którego ty musisz ubierać jak on na tym weselu tyle czasu wysiedzi? bo chyba ani ręką ani nogą, skoro baba go ubierac musi, bo sam nie daje rady

bez kamizelki to nie podoba mi sie, ale teraz ciezko dostac z kamizelka, chyba ze dacie uszyc na zamowienie. i nie prazkowany

Gość motyl20
hej. we wrześniu idę na wesele z chłopakiem mamy 20 lat. moj chlopak mam 170wzrostu ale strasznie źle wygląda w garniturze!!! czy wypada mu aby poszedł w jeansach, koszuli i marynarce? czy jedank lepiej ten garnitur??

Gość todziadddd
Nie musi być garnitur można ładną koszulę marynarkę spodnie i śledzia na szyję. Ja tak ubrałam mojego ostatnio wyglądał lepiej niż reszta w garniakach. Jak się zgrzał zdjął marynarkę i dalej w koszuli samej i śledziu świetnie wyglądał. Chciał rozluźnić sobie śledzia że mu gorąco ale mu nie dałam bo źle to wygląda i został w zapiętym kołnierzyku do końca.

Szczerze to ze względu na szacunek do gospodarzy wypada włożyć garnitur.... teraz raczej bez marynarki ale pełny garniak