Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdradzić, nie zdradzić..

Zdradzić, nie zdradzić..

Polecane posty

Wiem co robić... Mój chłopak jest bardzo kochany, czuły czasem się wygłupia jeśli potrzebuje przychodzi w nocy o północy. Jednak są też złe cechy... jest bardzo nerwowy, wciąż chodził zły na wszystko i wszystkich, próbuje mu znaleźć jakieś zajęcie, np. sport czy nauka ale jemu się wciąż nie chce woli siedzieć przed komputerem.. ponad to cały czas mnie kontroluje i jest bardzo zazdrosny. Nie jest też za dobrze w łóżku tzn, stara się jest przyjemnie ale przez te dwa lata szczytowałam może raz, może to moja wina nie wiem. Co do zazdrości est zły nawet jeśli się spotkam z koleżanką. Kiedy chciał mi kupić prezent na urodziny czy gwiazdke musiał pozyczać ode mnie pieniądze, w ogóle to najczęściej ja mam pieniądze na cokolwiek... Czasem mam tego dość. Nie wiem co robić, odstatnio odezwał sie do mnie mój były. Nawet zastanawiałam sie nad tym czy może by sie nie spotkać, ale jednak wyrzuty sumienia by zostały że jestem nie fair w stosunku do mojego obecnego chłopaka, on by nie zdradził o wszystkim mi mówi...

Gość zdardz
masz jednozycie

Ale po co zdradzać ? zakończ związek który nie przynosi ci satysfakcji i rozpocznij nowy Mysl !!!

Próbowałam to wszystko zakończyć jednak on sobie nie radził, on sobie zaraz coś zrobi. Mówi że jeśli nie ja to żadna inna albo będzie sam albo coś sobie zrobi...

Jest w strasznym dołku nie jest w najlepszej sytuacji, jest przygnębiony, jednak ja potrzebuje troche rozrywki, wolności. Próbuje mu pomóc ale to nic nie daje.

Próbowałam to wszystko zakończyć jednak on sobie nie radził, on sobie zaraz coś zrobi. Mówi że jeśli nie ja to żadna inna albo będzie sam albo coś sobie zrobi." Klasyka słabeusza :) Na gadce sie zawsze kończy !!! czyli zostałaś zmanipulowana i zaszantażowana Klasyka

Gość pewnie ze go zdradz
Jak sie dowie o zdradzie to na pewno nic sobie nie zrobi

Gość zdaniefaceta
Gdzie ci mężczyźni...prawdziwi tacy...orły, sokoły... :D Chyba jestem ostatnim :D

Gość pegaz nad miastem
autorko masz na imie agnieszka?

Nie jestem Agnieszka, Oliwia. Sama nie wiem co do niego czuje potrafi być wspaniały ale nie jestem pewna czy czeka mnie jakakolwiek przyszłość z nim...

Widzisz, ja pytam co ty do niego czujesz a ty odpowiadasz "Nie wiem" i piszesz jaki on jest. Miłość to uczycie które obejmuje całego człowieka - jego wady i zalety. Zalety uwielbiasz, wady tolerujesz. Nie lituj się nad nim, litowanie się nie pomoże jemu ani tobie ...