Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mięso z rosołku

Jak wykorzystać MIĘSO Z ROSOŁU.....??????????

Polecane posty

Gość mięso z rosołku

Nigdy nie wiem co zobic z miesa z rosołu. Pierogów i krokietow nie chce nmi sie robić,wiec co moge innego??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość "
zamróź i jak będziesz mieć ochote to wtedy zmielisz na gołabki bądź na pierogi

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ślip za ślip, knop za knop!
podsmaż na maselku z cebulką:P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mozna ugotowac sos,
potrawkę z kurczaka.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Możesz zrobić z sosem chrzanowym, widziałam taki przepis, choć dla mnie to trochę za suche.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość "
jak z kurczaka to wyobracaj w jajku bułce tartej i usmaż

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Jeśli robię rosół na skrzydełkach czy piersi, to lubię potem obsmażyć je na maśle i jem z chlebkiem jako szybkie drugie danie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zrób galart
galart

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość &amp
agus wypróbuj w jajku i bułce ,bo tak jak robisz to masz suche mieso

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość (@)
wszystko zależy jakie mięso dajesz do rosołu. - wieprzowe ( podsmażyć i do bigosu, ugotować możesz krupnik, grochówkę, kapuśniak- rozdrobnić i masz mocną zupę, spaghetti) - wołowina ( miesko w sosie musztardowym, chrzanowym) - drobiowe ( suropieki- mięsko podsmażyć, cebulkę i marchewkę oraz pieczarki- możesz podawać z ryżem, kaszą,) Możesz też każde mięso odkładać do worka i do zamrażarki- w wolnej chwili możesz zrobic mielone, zapiekankę, lazanię, canelloni- coś co wymaga więcej czasu smacznego

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
jak kurak to obrac, pokoic na male kawalki i: - zrobic salatke ziemniaczana... do ugotowanych zieniakow, drobno pokrojonych dodac tego oto kuraka, boczek posmazony (tluszczu nie dodawac), rukole posiekana (moze byc szczypiorek), majonez, sol pieprz - zrobic paste do kanapek... majonez, pokrojony kurczak, pokrojona szalotka lub czerwona cebula w kosteczke, sol i pieprz

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mięso z rosołku
Jakie mieso? Przeważnie kurczak cały+skrzydło z indyka albo z 5 udek z kurczaka, czasem wołowe W sosie chrzanowym nie lubie zresztą to żadna potrawa... A te potrafki dobre?? to mieso nie ejst takie jak trociny???

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mięso z rosołku
pierogów, krokietów i bigosu nie robię także te przepisy odpadają

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mięso z rosołku
some little nie lubie miesa gotowanego:-D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×