Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blablbalablbalblbalbalablablab

Ile trwa biegunka przy ząbkowaniu?

Polecane posty

Witajcie. W piątek wieczorem syn (pół roku) zaczął strasznie wymiotowac. Co zjadł, czy wypił zaraz zwracał. Zadzwoniłam na pogotowie dostałam poradę od lekarza (2h nic nie dawac, później 30ml wody i zwiękaszac), powiedział, że jak dalej będzie wymiotowac to przyjechac. Jak dostał później tą wodę to dalej wymiotował, pojechaliśmy, lekarz powiedział, że jak do rana nie minie to da go na oddział. Wszystko minęło, dużo pił, prawie nie jadł - dostał gorączki 39C. Znowu dzwonię na pogotowie, lekarz mówi, żeby zbijac paracetamolem. Na następny dzień gorączki już nie miał. Nadal mało je (właściwie nie je stałych pokarmów nic, tylko mleko pije, ale też mało i w mniejszych porcjach). Wszystko przeszło, ale od niedzieli wieczorem ma strasznie wodniste kupki. Właściwie to brązowa woda z niego leci. Popatrzyłam mu na dziąsła a to ząbek.:) No, ale martwią mnie te biegunki. Nie wiem czy to normalne?

ciezko okreslic ile to bedzie trwac i czy to napewno jest od zeba, wymioty, goraczka a nastepnie biegunka to objawy np. grypy zoladkowej. dawaj duzo wody do picia praktycznie caly czas i probiotyki podawaj

Gość mouy
moim zdaniem to nie od zębów -coś za dużo tego -wymioty najpierw, potem biegunka i gorączka. Ząb to pewnie swoją drogą ale to mi raczej na jakieś choróbsko wygląda. Poszłabym do pediatry.

Gorączka i wymioty już minęły w niedzielę rano. Tylko ta kupka...

ale wlasnie grypa zoladkowa wyglada standardowo tak: goraczka, dwa dni wymiotów i pozniej biegunka kilka dni. jak ty za kilka dni zaaczniesz wymiotowac albo dorwie cie biegunka to 100% grypa zoladkowa. ja bym poszla do lekarza, przy grypie równiez mozna nic nie jesc bo na sam widok jedzenia jest ci niedobrze i brzuch boli

Dzięki za odpowiedzi, zarejestruje go do lekarza.