Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tryrtyrt

Na czym praca polega ???

Polecane posty

Gość tryrtyrt

wysłałam gdzieś CV i nie pamiętam gdzie i dostałam e-maila od nich pt: Witam Po przeprowadzeniu analizy nadesłanych dokumentów aplikacyjnych zakończyliśmy początkowy etap rekrutacji. Poszukujemy osób na stanowisko współpracownik ds. biurowych, z którymi chcielibyśmy nawiązać współpracę. Oferta dotyczy wykonywania prac biurowych w sposób zdalny przez Internet. Rodzaj wykonywanej pracy zostanie dopasowany do Pana umiejętności i doświadczenia. Zazwyczaj jest to wypełnianie formularzy, dokumentów, obsługa e-mail, obsługa internetowa kontrahentów. Wynagrodzenie jest prowizyjne, zależy od zaangażowania i czasu jaki jest Pan w stanie poświęcić tej pracy. A więc może mieć ona charakter stały lub dodatkowy. W załączniku przesyłam formularz do własnoręcznego wypełnienia. Proszę go uzupełnić zgodnie ze wskazówkami i odesłać na podany w nim adres e-mail. Proszę pamiętać, żeby wszystkie pola w formularzu były wypełnione, zwłaszcza podpisy. Na jego podstawie zostanie przygotowana umowa. Pozdrawiam Kamila Borkowska Ta praca będzie w domu czy jak ????

Gość ha ha he he hu hu
praca przy robieniu minet