Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jdpa

wczoraj moj facet uciekl jak zaatakowala nas slownie grupa

Polecane posty

Gość 888888888888888888
FRAJER ,,MI BY BYŁO WSTYD...PEWNIE SIE SMIELIZ NIEGO, BYŁO SIE Z NIMI ZAPRZYJAZNIC I POPROSIC ZEBY MU NAJEBAŁ KTÓRYS.

Gość gyiyigi
nie nie myślimy tak ja w ogole prawdopodobnie nikogo nie pobije (choc przy pomocy roznych przedmiotow czasem wiele mozna zdzialac) ale chociaz sprobowac pomóc to jest takie minimum..

Gość 88888888888888888878
Życie to nie film. W realu to taki kozak dostałby taki łomot, że by połamany w szpitalu wylądował. I tyle by było z kozaczenia. oj tak,,zabili by go,,łahahha...typowi mamisynkowie. z kim ty sie zadajesz zutorko?? olej szczyla . typowo nie zaradny facet do tego CIPA. Jestem dziewczyna i nawet gdybym miała dostac wpierdol nie uciekła bym ..honor by mi nie pozwolił. znajdywałam sie w takich sytuacjach i w porty nie srałam,albo człowiek rodzi sie z honorem albo bez. i tyle, komentarz zbędny.

Gość IMO12354
gyiyigi "nie nie myślimy tak ja w ogole prawdopodobnie nikogo nie pobije (choc przy pomocy roznych przedmiotow czasem wiele mozna zdzialac) ale chociaz sprobowac pomóc to jest takie minimum.." Lala - a słyszałaś kiedyś o werbalnym rozładowaniu sytuacji?

Gość maja5678
oj tak,,zabili by go,,łahahha...typowi mamisynkowie. z kim ty sie zadajesz zutorko?? olej szczyla . typowo nie zaradny facet do tego C*PA. Jestem dziewczyna i nawet gdybym miała dostac wpie**ol nie uciekła bym ..honor by mi nie pozwolił. znajdywałam sie w takich sytuacjach i w porty nie srałam,albo człowiek rodzi sie z honorem albo bez. i tyle, komentarz zbędny. BRAVO, KONIEC TEMATU.A MĘSKIE CIPY W DOMU SIEDZIEC NIE WYCHODZIC NAWET NA ULICE. .SZCZURY JEDNE

Gość maja5678
I NIE NAZYWAJ GO FACETEM BO TO PIZDA ULICZNA.

Gość ha ha he he hu hu
-- maja5678 jak tam twój miś z siłowni? wyciąga już 140 na klatę? ha ha ha ha

Gość gyiyigi
no tak ucieczka na pewno rozładowuje sytuacje :O lala to jest w sklepie

Gość maja5678
spokojnie mój mis z siłowni dba o mnie i nie ucieka,,,,to przed nim uciekaja i tego si e bede trzymac.

Gość ftutfutf
skoro faceci są jacy są to widać do niczego już kobietom nie potrzebni..ani to obroni,ani nic... a ja powiem że to po prostu jest taka próba - próba sprawdzenia uczuć i charakteru danej osoby...w związku tych prób może być sporo także można sie przekonac co do uczucia i kobiety i męzczyzny w tym wątku wszystkie kobiety wypowiedziały się że by broniły a faceci że nie bo i tak by dostali w mordę - ciekawe o czym to swiadczy bo my jakoś sie nie usprawiedliwiamy choć wiemy że mogłybyśmy oberwać

Gość IMO12354
gyiyigi "no tak ucieczka na pewno rozładowuje sytuacje" Lala - ale atak na gromadę dresów już tak? No chyba, że ma się "różne przedmioty", to wtedy jest szansa powodzenia. ;)

Gość ftutfutf
zasada dla wszystkich powinna być taka - widzisz że dzieje sie krzywda reaugujesz ale te pizdy dzisiejsze jak kogoś stukna po pijaku to uciekają bo boją sie konsekwencji , taki kapitan statku we włoszech szybko sie ulotnił w obliczu katastrofy choć nie powinien usprawiedliwacie sie ze pewnie gdyby druga strona stanęła przed podobnym wyborem to by też uciekła i tym samym zasilacie takie grono...bo nie powinno sie tak zakladac i chyba glownie to sprawia że jest jak jest znieczulica jak sie patrzy

Gość olartyu
tu nie ma zadnego wytłumaczenia takich facet nie warty sie splunięcia. kobieta ma czuc sie bezpieczna obok swojego faceta.....JA TEGO NIE OGARNIAM,,JAKIM TRZEBA BYC CWELEM I FRAJEREM,,HAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHA HAHAHAHAHAH JA NA JEGO MIEJSCU WSTYDZIŁABYM SIE ODEZWAC DO DZIEWCZYNY PO TAKIEJ KOMPROMITUJACEJ AKCJI

Gość ftutfutf
chyba raczej obrona a nie atak bo to oni zaatakowali tym przedmiotem może być nawet szpilka a facet ma jednak więcej siły i nawet przedmioty mogą się okazać zbędne.Więc facet ma z góry większe szanse powodzenia.A jednak okazuje sie że dzisiejsze kobiety mają więcej honoru autorka miała szczęscie - nie stało jej sie nic.Ale mogło stać jej sie WSZYSTKO.WIęc facet nie jest usprawiedliwiony bo to tylko przypadek że akurat sie nic nie stało.

Gość ftutfutf
w sumie to jestem ciekawa jakby facet spojrzal w lustro gdyby tą kobiete okradli albo skrzywdzili. No chyba że by to po nim spłynęło i szybko znalazłby sobie nową,no cóz to tylko jakaś laska dziś ta jutro inna...:O

Gość ftutfutf
w razie czego zawsze można uciec,taka zasada dzisiejszych "facetów" od siedmiu bolesci :D facetów którzy siedzą na babskich forach

Gość ftutfutf
ale zanim poderwą laske muszą sie popisać jacy to oni nie są wielcy i nieustraszeni twardzi macho albo jacy milutcy,komplementem sobie sypną czekoladki kupią a gdy przychodzi co do czego okazuje sie że to wszystko o kant tyłka można sobie było rozwalić

wszyscy faceci z tego forum to smieszne scierwa, co do jednego. siedza na babskim forum z ironia niskich lotow na mordach wiec czego sie spodziewac po tych smieciach 🖐️

Gość IMO12354
ftutfutf "chyba raczej obrona a nie atak bo to oni zaatakowali" Na jedno wychodzi (pomijając, że ataku fizycznego w pierwszej wypowiedzi nie uświadczyłem) - bójka, na której WSZYSCY tracą. "tym przedmiotem może być nawet szpilka a facet ma jednak więcej siły i nawet przedmioty mogą się okazać zbędne.Więc facet ma z góry większe szanse powodzenia." I sądzisz, że dałby radę wywijać szpilką, czy znalazłby czas na wyrywanie płyty chodnikowej podczas bójki z kilkoma równie silnymi, jeśli nie silniejszymi mężczyznami? Nie moja droga - wtedy dostaje się najzwyklejszy łomot. ;) "A jednak okazuje sie że dzisiejsze kobiety mają więcej honoru" Nie można mieć wszystkiego - w dzisiejszych czasach honor zastąpił umiejętność gotowania. :classic_cool: "Ale mogło stać jej sie WSZYSTKO.WIęc facet nie jest usprawiedliwiony bo to tylko przypadek że akurat sie nic nie stało." Mogło IM stać się wszystko. A nieusprawiedliwieni są TYLKO napastnicy (chociaż nie staję po stronie uciekiniera). Zmęczyłem się tą cała powagą. :P

Gość mio-mio
Gdyby mój syn zostawił kobietę w potrzebie i uciekł to znaczy, że źle go wychowałam...a gdyby jej się jeszcze krzywda stała to szkoda nawet słów co bym o nim pomyślała...Każdy człowiek jest czyimś dzieckiem, bratem, siostrą, ojcem, matką...jak my komuś nie pomożemy to naszym też nikt nie pomoże...Cieszę się, że mój tata nauczył mnie inaczej niz większość Was, on nieraz oberwał broniąc innych i to dla mnie jest tak oczywiste jak oddychanie, albo się ma kręgosłup, albo sie jest mięczakiem.

Gość IMO12354
Shizuka Hiou "Grrrrrrr Wrrrrr" Cześć Noxi - widzę, że humor nie dopisuje. :classic_cool:

odpierdol sie ode mnie pedale, jestes zwyklym zerem ktory by kobiete na pastwe losu zostawil. swoja zalosnosc pzykrywasz kiepsko ironia, ale mi sie twoj zart juz dawno pzezarl 🖐️

Gość Dargon
Pomagać kobiecie się nie opłaca. Kiedyś byłem świadkiem sytuacji w której łysy bolek szarpał płaczącą kobietę. Powiedziałem mu żeby przestał, a on do mnie z pięściami. Złapałem gościa z rękę, odwinąłem, podcinka i pierdolnął łbem o krawężnik aż mu krew poszła. On zaczął ryczeć a ta dziewczyna zaczęła drzeć się na mnie że jestem kawał h.. i skrzywdziłem jej faceta. Groziła mi policją to się stamtąd zmyłem ...

Gość IMO12354
Noxi - wrzenie Twe spowodowane zbyt małą dawką tabletek, czy to tylko projekcje związane z Twym misiem pysiem? :D

Gość Zuzanna Amelia & 24
18:11 [zgłoś do usunięcia] ftutfutf autorka miała szczęscie - nie stało jej sie nic.Ale mogło stać jej sie WSZYSTKO. Marzycielka.......

powinienes zdechnac jak cala reszta "meskiego" motlochu z tego forum. nie wiem co tu kurva faceci robia, wypierdalajcie stad. to jest forum KAFETERIA DLA KOBIET. wiec tu sie nie spodziewajmy rycerzy, ktorzy odwaznie kobiete obronia, czy chociaz ujma za dlon i uciekna razem z nia.

Gość feriarn
Shizuka spjerdalaj stąd bo cię zgwałce w odbyt niedomyta ladacznico!

Gość IMO12354
Noxi - spokojnie. Opanuj się. :classic_cool:

Gość IMO12354
Malutka_w_szpileczkach90 "co za peezdy najlepiej odwrot na piecie i uciekac zostawiajac swa kobiete" Ech, nic nie rozumiesz. Tu nie chodzi o zostawienie swej samicy, ale użycie jej jako zasłony dymnej (wabika) umożliwiającej taktyczny odwrót. :classic_cool: