Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jdpa

wczoraj moj facet uciekl jak zaatakowala nas slownie grupa

Polecane posty

Gość gyiyigi
nieźle męskie pipy sie usprawiedliwiają :O naprawde myslicie że faceta predzej by pobili niż kobiete? kobiete mogli i pobić i zgwałcić :O dla mnie to logiczne że jak kogoś kocham to nawet życie bym za niego oddała,ten facet widać jej nie kocha,taka prawda :( poza tym uogólniacie strasznie.Co to,czy kobiety są identyczne? ja nie jestem ani agresywna ani męska ja bym zerwałą chyba z kimś takim,bo nie zapewnia poczucia bezpieczeństwa i miłości a poza tym to ciota a nie facet

Gość gyiyigi
moge byc c*pa , nie bede nadstawial wlasnego zycia/zdrowia dla laski jeszcze mnie nie poj**alo widać że nigdy nie kochałeś ja nie mogłą bym być też z kimś kto by załozył że jakby mu sie coś stało to bym miała to w dupie i szybko znalazła sobie innego :O:O:O

Gość gyiyigi
to ja jestem słaba drobna i nie umiem sie bronić ale jak widze że komus sie dzieje krzywda to reaguje,jakby jakąś innąkobiete ktoś zaczepiał to pewnie też bym jakoś zareagowała nie wyobrazam sobie takiej znieczulicy nie wyobrażam sobie tego

Gość gyiyigi
to co dopiero mówić o facecie i to gdy ktoś zaczepia jego kobietę a nie jakąś obcą w głowie mi sie to nie mieści

Gość gyiyigi
moja babcia parasolem walnęła gościa fakt,kobiety widać muszą sobie radzić same na te meśkie cioty nie ma co liczyć :O

Gość iphone kolejny kozak
"dla mnie to logiczne że jak kogoś kocham to nawet życie bym za niego oddała,ten facet widać jej nie kocha,taka prawda" Jak znajdzie sie w stanie zagrozenia to zobaczymy co wygra milosc, czy chec zycia. Kobiety to takie idiotki ze w pale sie nie miesci :O

Gość gyiyigi
no ja tak samo ale też nie wyobrażam sobie być z kimś kogo bym miała za jakiegoś palanta pokroju faceta autorki...miłość i poświęcenie ma być obustronne

"naprawde myslicie że faceta predzej by pobili niż kobiete? kobiete mogli i pobić i zgwałcić " Juz to widze jak gwalca ja na srodku chodnika w centrum miasta kolejne glupie porownania :D

Gość lajla90
Pizdy nie mężczyźni, ja mimo,że jestem kobietą to nieraz stanęłam w czyjejś obronie, mimo, że sama mogłam oberwać. Jak dla mnie facet, zostawiając w takiej sytauacji kogokolwiek, nieważne czy kumpla czy dziewczyne jeste totalnym zerem.

Gość gyiyigi
życie kosztem straconej miłości tak naprawde nie miałoby sensu..wolałabym umrzeć niż żyć ze świadomością że mój ukochany zginął a mogłoby być inaczej gdybym go nie zostawiła skoro kobiety to idiotki to co dopiero mówić o "męzczyznach" którzy biorą dupe w troki i spierdzielają gdzie pieprz rośnie :O ci sami hipokryci pozniej tłumaczą się naturą samca alfa który musi zaliczyć jak najwiecej kobiet wiec dlatego może zdradzać,ale hipokryci zapominają że w naturze takiego samca powinno w takim razie leżeć też bronienie swojej kobiety :O

Gość gyiyigi
no przy panującej znieczulicy mógłbyś sie nieźle zdziwić :O poza tym mogli ją gdzieś zaciągnąć no i skoro koleś bał sie w centrum miasta to na pewno jeszcze bardziej spieprzałby gdyby to sie działo gdzies na uboczu

Gość gyiyigi
dobre pytanie!!!! może powie,że tak bo w końcu mama już jest stara a on młody i mama by wolała żeby kochany synuś sie nie narażał :D

"a gdyby była twoja mama a nie laska to też byś uciekł w pi**u ? " Matka to matka , wiezy krwi ponad wszystko a dziewczyna kim jest dla mnie dzisiaj moze byc jutro juz niekoniecznie

Gość gyiyigi
cioty pouciekały bo już nie mają argumentów na swoje marne usprawiedliwienie i wiecie co..TO JEST WLASNIE KLASYCZNY PRZYKŁAD NA MĘSKIE CIOTY,NIE GDY FACET JEST UCZUCIOWY I ROBI DLA SWOJEJ KOBIETY WSZYSTKO ALE WLASNIE GDY FACET JEST TAKIM FRAJEREM BEZ HONORU.TYLE W TEMACIE

to teraz idz sie wyplacz w rekaw swojego "mena" 🖐️

Gość gyiyigi
no tak..dziewczyne to poruchać tylko i ma jeszcze obiad ugotować i sie przed kolegami dobrze prezentować...a gdzie miłość,taka prawdziwa...ufna i oddana,nade wszystko

Gość gyiyigi
na szczęście nie mam powodu żeby płakać chyba nie myslisz że przez jakieś kafe cioty będe płakać:D autorka też nie powinna płakać tylko w dupe frajera kopnąć na pozegnanie

Gość IMO12354
gyiyigi "no tak..dziewczyne to poruchać tylko i ma jeszcze obiad ugotować..." Jeszcze gdybyście autentycznie umiały gotować... :classic_cool:

"a gdzie miłość,taka prawdziwa...ufna i oddana,nade wszystko" Taka milosc jest tylko rodzicielska, milosc miedzy partnera za nia zawsze kryje sie interes

Gość gyiyigi
może inaczej pogadamy jak dojrzejesz i kogoś pokochasz (o ile jesteś do tego zdolny) bo chyba nie będziecie ślubować miłości aż do smierci kobiecie której nawet nie bronilibyście przed dresami

Gość hahahhahahaa45
o kurwa,,łahahahah...smsa zwrotnego odemnie by ni edostał typowa pizda męska.

Gość John Rambo wr323
Za dużo filmów się Panie naoglądały i takie skutki. Myślą że każdy facet pobije 20 dresów z siłowni w obronie tej jedynej.

"weź ty się człowieku nie pitol co ? farmazonie jeden..." brak argumentow to trzeba ublizac tez cie lubie ;)

Gość gyiyigi
nie prawda,milosc rodzicielska jest przymusowa i nie z wyboru..czesto brak zrozumienia wzajemnych potrzeb i niedopasowanie wynikajace z podzialu na rozne pokolenia..pasozytowanie dziecka,a dziecko dla satysfakcji mamusi...no i czesto tej milosci po prostu nie widać dla mnie dopasowana milosc partnerska moze byc o wiele wiele większa.. trzeba sobie znaleźc kobiete która umie gotować i po problemie..no ale każdy ma tego na kogo zasługuje..

Gość John Rambo wr323
Życie to nie film. W realu to taki kozak dostałby taki łomot, że by połamany w szpitalu wylądował. I tyle by było z kozaczenia.