Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfttttxaeeeeeeeeeeee

Mojej córce wiecznie nic się nie podoba!!!

Polecane posty

Gość aqww
ale jak sie ma do rzeczy sytuacja z kolezankami dziewczyny i ze na w-f ostatnia ją wybierają,do tego ze nie mogla wyjechac do babci? dlaczego dostala kare na wyjazd? dlatego z enie ma koelzanek i zabronilas jej wyjechac na ferie, zyli ma siedzeiec 2 tyg w domu a nie u babci? ja rowniez nie rozumiem tej kary jaką jej nalozylas, zupelnie bezsensowna

Nie pozwoliłam za jej chamskie zachowanie.Wróciłam raz z zebrania. I chciałam z nią porozmawiać dlaczego nie zadaję się z rówieśnikami.A ona : ,,bo to hołota i to ja czuję sie przez nich jak śmieć'' Walnęłam jej w twarz bo jak tak można osądzać ludzi?

Gość niuniniiniinininnnnnnnnnnnnn
mnie tez ostatnia na wfie wybierali;( mialam traume;ppp ale potem zdalam sobie sprawe ze to nie kwestia lubienia tylko tego ze bylam beznadziejna w siatkowce i koszykowce:D

Ty zartujesz, ze uderzylas dziecko? POwiedz, ze se jaja robisz!! Masz inteligentna corke jesli uznala mlodziez gimnazjalna za holote! Bo to w wiekszosci jest holota...

skoro sie czuje jak smiec to pewnie ja tak traktuja... lepiej bys sie zajela dzieckiem bo patrze ze nie Mala ma problem tylko Ty

A pozatym-co robiła by u babki? Małe 2 pokojowe mieszkanko.Koleżanki w szkołach.U starych dziadków ma przsiadywać? Uważam,że powinna tutaj znaleść konieczne przyjaciół bo póżniej też nie da sobie rady bez znajomośći.

Niby jaki ja mam problem?

Gość simbata
Myślę, że powinnaś przemyśleć swoje zachowanie, a później wymagać od córki. Coś jest nie tak.......... odezwę się jutro pa

To sa jej dziadkowie... zapewne ich kocha... wiec nie rozumiem czemu jej nie puscilas. Problem masz taki, ze piszesz na corke a sama jej nie pomagasz. Jak mozna dziecko uderzyc w twarz za to, ze ja kolezanki nieakceptuja. Ty nie znasz dizeci? Nie wiesz ze moga ja krzywdzic?

jasne, zmuś małą żeby na siłę zadawała się z ludźmi którzy jej nie lubią (z wzajemnością). Poza tym równie dobrze mogło być tak, że to z tobą nie chciała siedzieć, nie pomyślałaś o tym?

Gość Baba bez Jagi
ewidentnie widac ze to prowo a wy lykacie jak peliokany :o nawet nie odpisujcie tej debilce

Baba bez Jagi, wiesz tez mi sie wydawalo, ze to prowo, ale z drugiej strony jak spojrze czasem na niektorych znajomych to nic mnie nie zaskoczy... znam kilka osob , ktore wlasnie maja takie glupie postawy zakorzenione w mozgu

Czy wy eszystko uważacie za prowo? Widać ,że życia nie znacie.

Gość Baba bez Jagi
Jesli to nie prowo to w takim razie trzeba gdzies zglosoic ze autorka bije wlasne nastoletnie dziecko w twarz a to jest karygodne,zwaszcza za taki powod jak opisala.To jest naduzycie i ewidentne wyladowywanie wlasnych frustracji na dziecku.Przemoc biciem zwlaszca po glowie i twazzy jest karalna i krtoko na ten temat