Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anniaa ;)

Pomozcie mi ;((

Polecane posty

Gość Anniaa ;)

czesc jestem z chlopakiem od 3 lat kochamy sie od 2 lat i on nie moze mnie zaspokoic nie wiem moze to moja wina sprawia mi ogromna przyjemnosc ale nie moge dojsc zawsze gdy juz dochodze to ona szybciej no i trzeba odnowa moze macie jakies lub znacie jakies sposoby. Tylko prosze o nie smianie sie lecz pomoc ;)

Gość Anniaa ;)
masakraa. ludzie tu chodzi o problem a nie o ortografiee ;//

Gość wójekstaryhuejk
3 lata i jeszcze nie wiesz że UFO robi orgazm nie facet a jak go wezwać otwórz okno wystaw swoją przyjdzie ufoludek i Cię porwie jak wrócisz będziesz dochodzić od majtek XD

Gość pomogeciatymi
Wkurzaja mnie Ci ludzie, nikt racjonalnie nie odpowie... Ja bardzo chętnie Ci pomogę, bo sama mam ten sam problem :( Od kilku dobrych lat współżyję, ale żadnemu z nich to się nie udało (a było ich kilku). Masz może GG? To sobie porozmawiamy :).

Gość pomogeciatymi
Poza tym nie wierz to, ze dojdziesz wczesniej niz on. Tak nigdy nie bedzie. Podejrzewam, ze nic innego nie robi procz zwyklej penetracji (stosunku).

Gość annnullla
zdecydowanie chodzi tu o faceta, to od niego zalezy czy dojdziez czy tez nie. 1 facet nigdy nie umial mnie zaspokoic, jedynie jak ja byłam na górze to dochodziłam. a teraz mam 2 faceta i bardzo szybko to sie mu udaje :)

Gość w rozterce?
ja mam orgazm z samej penetracji raz na 5, 6 zbliżeń, po prostu czasem się zdarzy, jestem spełniona samą penetracją, czesto wcześniej jest minetka

"a najpierw musisz sie bardziej podniecić np. palcem :p" Mnie tam palec nie podnieca. 😴 Już szybciej owłosiona klata. :classic_cool:

Perwersja ty od roku tylko o seksie. Ile razy minimum w tygodniu potrzebujesz uprawiac seks zeby cie satysfakcjonowalo?

Niedługo miną dwa lata. :classic_cool: Potrafię przeżyć dwa miesiące na samej masturbacji. 😴 A żebym była usatysfakcjonowana to tak 14 razy w tygodniu. 😴

Gość bardzo nierzeczny
A gdzie sama zainteresowana?

Gość Jagodka666
a pozniej tacy sie rozmnazaja

Gość marcelllo
Orgazm bierze się nie z tyłka lecz z głowy. Uwolnij umysł, wyłącz myślenie i do roboty. Stres jest największym wrogiem orgazmu, a tu już panikę da się wyczuć ...

Gość zrospaczony men :S
Niech twój facet przestawi się na czas londyński, godzinę do tyłu.