Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bezsennaOla

mam wazne pytanie! Prosze o odpowiedz...

Polecane posty

jestem w 33tyg ciazy od 26tyg biore duphaston 2x1 tabl dziennie. Mam pytanie czy moge ten duphaston odstawic na kilka dni? Czy cos sie stanie jesli przez kilka dni go nie wezme? Oprocz tego biore jeszcze fenoterol i isoptin 4x1tabl na dobe.

ale dlaczego chcesz go odstawić???? jak dla mnie to cudowny lek byłam na nim od 17tc i tylko dzięki niemu nie urodziłam przed czasem

skonczyl mi sie wczoraj, a ostatnio jak bylam u lekarza to zapomnialam mu powiedziec zeby mi wypisal recepte... A teraz w najblizszych dniach nie bede miala mozliwosci zeby isc do niego po recepte. Nastepna wizyte mam 31 i tak sie zastanawiam czy cos moze sie stac jak do tego czasu nie wezme....

Olu, tu niema jasnowidzów i nikt nie odpowie Ci na pytanie "czy nic się nie stanie" . To może ovcnić tylko lekarz ktory prowadzi ciążę i zna całokształt przypadku. Sądząc po tym że bierzesz także fenoterol ciąża nalezy do zagrożonych przedwczesnym rozwiązaniem więc nie radzilbym ryzykować. Może uda Ci się skontaktować z lekarzem chociaż telefonicznie?? Na przyszłośc dbaj o bezpieczny zapas leków. Pozdrawiam!

Gość wefertv
zadzwon do swojego lekarza a jak sie nie uda zalatwic u niego to idz do rodzinnego z karta ciazy i ze wszystkim co masz od gina.