Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alwaysyoursss

Czy moge być w ciąży??

Polecane posty

Gość alwaysyoursss

Otóż mam pytanie, ponieważ kocham się od długiego już czasu z facetem używając jedynego zabezpieczenia tzw " stosunek przerywany " no i w sumie długo już tak ciągniemy i nigdy nic sie nie stało.. ale w tym miesiącu sie zaniepokoiłam ponieważ dostałam w niedziele rano okres, którego nim nie można nazwać... takie poplamianie, czasem jest troche normalniejszej krwi ale to nie sa te ilosci co normanie, w nocy dzis spałam bez podpaski bez tampona i rano wstałam i nic, czysto, dopiero ok 11 troszke poplamilam.. w niedziele to tylko brazowe plamienie, w nocy prawie nic, poniedzialek troszke poplamilam z krwia w nocy ZERO i dzis tak troszke plamie ale troche. .. moze by az tak mnie tonie wzruszyło ale po zjedzeniu sniadania o 12 zwymiotowałam bo zrobilo mi sie od tak niedobrze... dodam ze nie wymiotowałam od jakis 10 lat, nawte jak z pare tyg temu mialam jelitowke to nie wymiotowałam...tym bardziej jestem w szoku ... wiec chce was zapytac czy skoro mam ten okres skapy i dziwny (ale jest) to czy moze byc tak ze jakims cudem jestem w ciazy ??

Gość Perw z doskoku XV
A gdzie Ty tutaj cud widzisz? 😴

Gość alwaysyoursss
No mi sie wydaje ze raczej od tak sie w ciaze nie zachodzi, nie doszedl we mnie i tak robilismy wiele razy i w ciazy nie byłam, o taki cud mi chodzi

Gość alwaysyoursss
a no i oczywiscie o to czy bedac ew. juz w tej ciayz cyz mozna miec okres, albo cos co miało nim być

Gość alwaysyoursss
to by wypadalo kupic test i zrobic. ... jakos nie chce m i sie w to wierzyc .. i zapewne zrobie test i okaze sie ze zadnej ciazy nie ma, jak pojdae teraz do apteki kupie i zrobie jeszcze dzis to wyjdzie mi wiarygodny wynik ??

jezeli od stosunku minelo ok 2 tygodni to rob test. To, ze do tej pory nie wpadliscie to o niczym nie swiadczy, nie swiadczy o skutecznosci tej 'metody'. Jak dla mnie to to, zadna metoda (jest preejakulat) i twoje objawy moga swiadczyc o ciazy. Szoruj do apteki po test. Pozdrawiam.

Gość belissima1098
i jak wynik?