Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poliola

usuwanie znamion na nfz ...

Polecane posty

Gość poliola

chciałabym usunąc znamie które mam na brzuchu, byłam u dermatologa który stwierdził że jest niezłośliwe ale wypisał mi skierowanie do mojego szpitala i nie wiem jak to wygląda ... Czy ja mam iśc na oddział chirurgii i tam szukać jakiegoś chirurga czy jak ? Bo nie wiem co ja mam teraz zrobić z tym skierowaniem :/

Gość bomba zegarowa...
do dermatologa nigdy nie chodż bo to śmieszni lekarze:D od razu kroki kieruj do chirurga onkologa -to są fachowcy, zaraz na wizycie ustalą dzień zabiegu.

na twoim miejscu bym tego nie ruszala teraz na badaniach wyszlo ze nie zlosliwe a gdy sie to poruszy moze przerodzic sie w raka znam taki przypadek gosciu 30 letni,male dziecko,udane malzenstwo i postanowil usunac znamie w konsekwencji przerodzilo sie to w raka zlosliwego sa przezuty i nie wiele mu czasu zostalo

Gość poliola
no ale dlaczego się zezłośliwić jak zostanie usunięte ? :o przecież tego już nie ma więc co się zezłośliwi ? Ja nie wiem gdzie mam z tym pójśc do szpitala czy na oddział do jakiegoś lekarza czy na zibę przyjęc czy gdzie ? Bo nei wiem :o

Gość bomba zegarowa...
są poradnie przyszpitalne. cóż , moze sie tak zdarzyć , że coś ruszą i pójda przerzuty.

Gość poliola
ech nadal nie wiem gdzie mam iść z tym skierowaniem :(

Gość bomba zegarowa...
se w google wpisz: poradnia onkologiczno-chirurgiczna i miasto w którym mieszkasz!!!!!

Gość poliola
nie mam takiej poradni wmieście