Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Joya

plamienie

Polecane posty

tak w skrócie... Od września stosuje tabletki anty N*****. Zawsze podczas przerwy miałam drugiego dnia krwawienie w styczniu krwawienie opóźniło się o kolejne dwa dni. Nie było to jednak krwawienie takie jak zawsze. Nie było obfite i trwało tylko 5 dni ( zawsze miałam 6 i dzień trochę brudziłam). W między czasie współżyłam. Dzisiaj mija 15 dzień od końca krwawienia i rano miałam jednorazowe krwawienie. Potem bardzo bolał mnie lewy jajnik. Później miałam tez trochę ale ciemniejsze. I od tego czasu nic. Zero bólu i krwawienia. Czy to normalne podczas brania tabletek?

Gość autorko kochana
dość krótko bierzesz tabletki i hormony mogą czasem fiksować, zakładam do tego że jesteś dość młoda - dorzewanie + tabsy to czasem chaos, ale się unormuje. ak się powtózy do gina, bo tabletki lepiej trzeba dobrać

tylko o to chodzi że pierwszy raz coś takiego mam . Wcześniej wszystko mi się unormowało. Gdzieś czytałam że to może być owulacja bo tabletki są za słabe bo organizm do takiej dawki hormonów się przyzwyczaił.

czego może to być objaw. Obawiam się że to coś poważnego? Z powodu niechęci do lekarza zmieniłam go i niestety muszę czekać do lutego.

widzę że nie mam co liczyć na pomoc na tym forum.

"Gdzieś czytałam że to może być owulacja bo tabletki są za słabe bo organizm do takiej dawki hormonów się przyzwyczaił." Nawet jeśli są za słabe to owulacja nie występuje, ale z powodu zbyt niskiej (dla Ciebie) dawki hormonów pojawiają się plamienia.

czyli to przez tabletki? Bo boje się że to jakaś choroba.

Dzisiaj znowu się powtórzyło ale popołudniu. Trochę krwi miałam na wkładce i nie wiem. Jestem załamana

Gość Idź do lekarza
Idź do lekarza, skoro to się powtarza. Mi lekarka mówiła że na początku to normalne, ale u ciebie to już 5 miesiąc, więc nie wiem. Pewnie źle dobrane tabletki. A może nieregularnie je bierzesz? Kiedyś zapomniałam 1 tabletki i też potem miałam plamienia.

Zdarza mi się zapomnieć ale od razu jak sobie przypomnę to biorę. Przeważnie jest to tego samego dnia.