Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile za sprzatanko

Ile teraz placa za godzine sprzatania

Polecane posty

Gość ile za sprzatanko

Albo ile za ile metrow? A moze ktos sie tym zajmuje i napisze ile mozna zarobic miesiecznie?

Gość ile za sprzatanko
nikt nie wie/

Gość kiruiiriyiyiyiu
5zl za godzine w prywatnych domach gdzie sprzatanie obejmuej mycie okien podlog i odkurzanie

Gość ile za sprzatanko
5zl?zartujesz oczywiscie:O to ja za caly dzien charowy nie wiadomo czy zarobie 50zl:O starczy na chleb i mleko

Gość ptasiek nastroszony
5zl na godzinę o to jest solidarnosć goi polactwa robactwa. ja dam 6.5 a niech i popatrze jak to robisz tylko za tyle kasy to ma byc lizane do polysku

Gość a tylee
mi dają 30zł na godzinę.miesięcznie wyrabiam 5000

Gość ile za sprzatanko
no za 30zl to ja moge sprzatac:P a jak znalazlas chetnych?

Gość byuh
ja sprzatam w hotelu mam umowe o prace i zarabiam do reki 1200 zł

Gość ile za sprzatanko
w hotelu-to troche malo\a powiedz narobisz sie tam?caly czas musisz cos robic? goscie pewnie brudasy a wymagania maja?

Gość gość
W domach prywatnych 10-15 zł za godzinę.

Gość ile za sprzatanko
Dzieki Mania:) Dorabialas tak?

Gość Amstefa
Chyba stala cena to 6-7 zlotych za godzine przy 8 godzinach sprzatania

Gość ile za sprzatanko
amstefa to troche malo

Gość Amstefa
Ja tyle place, ale podkreslam - za 8 godzin raz w tygodniu.

Gość ile za sprzatanko
to do ciebie nie przyjde:owykorzystujesz ludzi laska pisala o 30zl za h a u Ciebie tyle mozna zarobic za caly dzien w zyciu nie poszlabym czyis kibli pucowac za 6zl co za wyzysk:O

Gość byuh
znaczy to sanatorium ale ja sprzatam na czesci hotelowej o podwyzszonym standardzie tylko dla pełnopłatnych .. niby 1200 zarobie ale duzo napiwków mam daja nawet czasami po 100zł..ja tam paracuje od roku bo dorabiam na szkołe ale babka co ma wiekszy staz pracy zarabia tam 1400

Gość Wyjaśnijcie mi po polsku
to ile teraz w pl jest za godzine pracy minimalnie?

Gość ft7ik
zalezy od stazu pracy itp kazdy zarabia inaczej

Gość też sprzatam
płaca ok.25zł za godzine tzn tyle wychodzi ale czasami zostnę dłużej 20min czyli 100zł ale jestem 4godziny i 15-20min bo dodatkowo prosza o wytarcie balkonu czy piekarnika za to tez chcą placić ale to taki gratisik ode mnie

Gość zwykle placa
10-15 zl

Gość lepiej brac za robote niz za
godzine, ja za mieszkania stale ( raz w tygodniu co tydzien) bralam od 50zł do 100zł ( mialam same blisko, max 60m), za mieszkania sprzątane od świeta od 100zł do 200zł, domy to około 300zł. Sprzątanie mieszkań stałych to od 2 do max 4 godzin, od święta to ze 4 max 6, domki tak do około nie wiem 8 może? tak no cały dzień. Miesięczny zarobek to 2,5 - 3 tysiące ( regularne sprzątania codziennie, czasem dwa dziennie, domki raczej raz na dwa tygodnie) od święta to 4-5 tysiące wyciągałam z tym że to przez cały miesiąc normalnie plus na tydzień przed świętami mega zapierdol, czasem jakieś same okna tylko

Gość ile za sprzatanko
lepiej brac-dlugo tak pracowalas?dalej tym sie zajmujesz? kurcze ja nie umiem ocenic ile bede godzin w domku?a tez wolalabym za robote niz za godzine

kilka lat, chyba kolo 6 juz bedzie, ale pierw bylo malo mieszkan no i zarobki sie zmienialy bo czasem bylo wiecej malych mieszkan, czasem domkow wiecej, ale sporo jest stalych wiec tak to mniejwiecej wyglada

Gość ile za sprzatanko
czyli wyciagasz tak 4-5tys miesiecznie a ile pracujesz?ile dni w tgodniu i po ile godzin tak dziekuje za pomoc zastanawiam sie czy tez nie zaczac ale konkurencja nie bede

aha to nie musisz z gory oceniac, umawiasz sie na wizyte i wtedy mowisz, wiadomo ze dywany to duzo wiecej dokladnego odkurzania jak same panele, wiadomo ze wpizdu regalów z gratami to wiecej roboty jak same komody jak z katalogu meblowego, musisz pojechac i zobaczyc, tak pi razy drzwi sobie ocenic, nie rob za szybko :P Ja kiedys wzielam 180zł za mieszkanie w ktorym wyrobilabym sie w dwie godziny :D juz mi glupio bylo i specjalnie wolniej robilam ;)

od pon do piatku, godzinowo roznie, mam stale wiekszosc sprzatan wiec juz wiem gdzie ile robie i np ustawiam sobie dwa male mieszkanka na jeden dzien to jestem po 2 godziny tu i tam plus pol godziny na dojazdy, gdzie indziej jestem 4 godziny i mi starczy bo w domu tez obowiazki, czasem mam jakies jedno 3 jedno 2 godzinne w dniu, czasem ktos mi wczesniej mowi ze dzisiaj u niego okna no to dodatkowa godzina czy poltora. Roznie tez chodze bo np jedni prosza zebym przyszla na konkretna godzine inni jak mi pasuje wiec spie do ktorej mi sie chce i ide, z tym ze to Ci stali to akurat wiem wczesniej zawsze ze np poniedzialki mam akurat luzne i sie moge opierdzielac a piatek mam zawsze zapierdziel bo mam takie dwa mieszkania wieksze co koniecznie oboje chcieli na piatek i robie po 3 godzin ledwo ledwo plus dojazd tak z poltorej z jednego do drugiego

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja mam 12 zł za godzine za okna mam osobno płacone

Gość potwierdzam, ze 10 do 15
Warszawa nawet ciut drozsza bywa. Przewaznie 12 + ew. dojazd tramwajem.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
za 5-6 zł to bym za nic nie sprzatała