Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile za sprzatanko

Ile teraz placa za godzine sprzatania

Polecane posty

Gość ile za sprzatanko
o matko 1,5 godziny na dojazd?to daleko now tak w piatki wszyscy chca bo weekend ja wlansi sie boje jak widze tyle gratow,kazdy kat zastawiony,bylam kiedys w mieszkaniu gdzie pani na polce miala ponad 100slonikow,jakies rozrzucone zabawki dziecka,kosci psa i masa pierdol

Gość kesha989
wielkopolska 10zł za godzine

Gość lepiej brac za robote niz za
daleko moze nie, ale przejechac kawalek miasta musze w godzinach szczytowych :O

Gość magdzixx9
Więcej niż 7 zł w Warszawie się nie dostanie.

Gość ile za sprzatanko
no ja za 5 czy 8zl to tez nie bede kibli paniusiom myla \ lepiej brac za robote-dobrze,ze sie dzieczyno cenisz

Gość ile za sprzatanko
magdzixx9 a jednak:)7zl::Oto na 3 drozdzowki starczy

Gość ile za sprzatanko
lepiej brac za robote-powiedz mi prosze jeszcze jak liczysz okna? osobno placa czy w cenie sprzatania?Za sztuke? ile za jakie? np balkonowe czyli dzrzwi balkonowe+okno ? okno kuchenne? dachowe? wieksze przeszklenia?

Gość maciejowa bet
My za każdym razem korzystam z usług firmy z Gliwic, konkretniej ich - http://www.wojmargliwice.pl/ Dlaczego? Dlatego, że zawsze efekt jest zgodny z oczekiwaniami. U nas naprawdę muszą się narobić ;-)

Gość sdfsghfgh
5 zl za godzine? - starczy tylko na chleb W takiej niby biednej Grecji za sprzatanie sie bierze od 5-8 euro Powiedzmy ze 5 euro - za to kupisz 1 chleb (0,50 centow) + poledwica 200 gr ( 1 euro) + mleko ( 0,80) + ziemniaki 1 kg (0,60) + jajka 6 szt (1 euro) + cebula 1 kg (0,60) = 4,40 euro I mam sniadanie obiad i kolacje :) I gdzie tu sprawiedliwosc?

Gość sdfsghfgh
5-8 euro za godzine oczywiscie

Ale autorka musi pamietac o jednym. 30 zl za godzine to zarabiaja w warszawie nie sprzataczki, do ktorych pracy nie sa potrzebne zadne kwalifikacje, ale niektorzy fachowcy :D Przeciez 30zl/h = 240zl dziennie (przy 8-h dniu pracy) To jest prawie 1200zl tygodniowo, to jest prawie 5 tysiecy MIESIECZNIE !!!!! Tyle zarabia poczatkujacy SĘDZIA w sądzie po 5 latach katorzniczych studiow, i odbyciu wcale nie latwiejszej aplikacji. Zejdzcie na ziemie, moje drogie....

Ostatnio w TV bylo ze w firmach sprzatajacych panie zarabiaja od 3-6 tys miesiecznie :) wiec to ty zejdz na ziemie kochana To ze sedzia i sie duzo uczyl to znaczy ze ktos lepszy?

Gość sprataczka nie bedzie sędzia
a sedzia potrafi posprzatac. najgorsze jest to,ze najbardziej potrzebuja sprzątaczek ludzie starzy i schporowani, a nie stac ich na emeryture.

Gość monia-guziczek
Moja Ukrainka za sprzatanie na blysk domu 400m chciala 100zl....Oczywiscie dostaje wiecej, ale w porownaniu z Polkami, ktore za picie kawki i omiatanie chcialyby najchetniej 50zl za h pracy nie ma o czym w ogole rozmawiac.

Gość daje dobre rady
ja tu magnatow nie widze, zamozni ludzie maj wlasne gosposie i sprzataczki, a tu pisza lenie, ktore chcialy by niewolnikow za glodowe pieniadze

Tez wlasnie- ukrainka posprzata JAK NIKT za 120, 130zl / dzien. A firmy sprzatajace to zupelnie inna bajka, wiec stawianie na szali obok siebie jest pozbawione sensu :O Zreszta- jak chcesz sie przekonac, to wejdz do byle ktorego posrednictwa pracy, i powiedz ze bedziesz sprzatac, ale Twoja stawka to 30zl/ godzine :D :D A nawiazanie do pensji sedziego mialo pokazac jakich kwalifikacji wymaga sie przy zarobkach zblizonych do kwoty 30zl/ h, a nie pokazac ze ktos jest lepszy czy gorszy. Jezeli ktos tyle zaplaci, to dobre Twoje- ale nie mozna od takiej kwoty zaczynac negocjacji, bo srednia krajowa w Polsce to ok 3tysiecy, a Ty jako sprzataczka chcesz zarobic niemal drugie tyle :O Nonsens.

Gość sprzataczkaaaa
ja biorę 17 zł za godzinę sprzątania w domu (ok 200m2)

Gość Pomoc domowa
za sprzątanie domu ok 170m2 plus trochę prasowania-2oozł.Pani nie interesuje ile godzin ja pracuję-ma być zrobione.Średnio 25-30zł/h.

Gość gość
a ja w warszawie w firmie sprzatającej mam 7 zł za godz ,nie płaca za nadgodziny za zastępstwa jak rozchoruje się koleżanka musisz w swoich godz pracy obrobić 2 etaty a płacą za jeden ,nie możesz iść na urlop bo braki personelu nie ma kto cie zastąpic ,jak żle się czujesz to słyszysz ze jak pójdziesz na zwolnienie to masz po robocie

Gość gość
Witam, Mam takie pytanie, ile miesięcznie wzięły byście za pilnowanie półtora rocznych bliźniaków cały tydzień po 5,6 godzin? Bo mi proponują 800zl na miesiąc... Do tego Prasowanie na miesiąc 200zł i sprzatanie domu za 200zl też na miesiąc... 3 pokoje kuchnie łazienka, toaleta. Pozdra