Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelka112

Sukienki na allegro

Polecane posty

Gość Ewelka112

Mam pytanie do Was, czy kuoujecie ubrania na allegro? Chodzi mi o sukienki przede wszystkim. Chcę sobie teraz zamówić, ale to dopadsowana sukienka. Zmierzyłam wszystko dokładnie,ale boję się, że coś może być nie tak. Jakie macie doświadczenia?

Gość Ewelka112
Podnoszę:)

Gość Piniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaa
Ja nigdy nie kupiowałam tam bo boje sie wlasnie ze nie bedzie mi psaowało i co wtedy zrobie??????

ja czesto kupuję. Zawsze sa podane wymiary sukienki. Wiec wystarczy sie zmierzyc. No ii kupowac u sprzedawcow z pozytywnymi komentarzami. W razie czego mozna zwrocic towar.

Duuuuużo kupuję ubrań na Allegro. Przede wszystkim zmierz NIE siebie tylko sukienkę w której sie najlepiej czujesz i o tych wymiarach szukaj sukienki (czy innej rzeczy).

Gość cubea
Co prawda kupuję sukienki przez Internet, ale na allegro zdarza mi się to dosyć rzadko. Wolę kluby zakupowe, gdzie można znaleźć spore promocje. Jednym z ciekawszych jest stilago.pl Jest tam na pewno najciekawsza oferta i spore promocje, także jednak tam wolę szukać najnowszych zdobyczy.

Większość wymiarów ubrań na allegro masz podanych, gdy ciuch leży na płasko (czasami podają po rozciągnięciu ile można osiągnąć max). Skorzystaj z powyższej rady - wybierz kieckę ze swojej szafy (dopasowaną, w której dobrze się czujesz i dobrze wyglądasz), połóż na np.podłodze i zmierz w kilku miejscach (najczęściej podają dł.od pachy w dół, szer.pod pachami, w pasie i biodrach). W ten sposób się nie "natniesz". I zawsze zwracaj uwagę na komentarze (ilość i treść negatywnych - czasami ludzie się pierdół czepiają, a czasami zarzuty sa poważne) .

Gość Ignessst 789
Czasem zdarzy mi się kupić coś na allegro,najczęściej właśnie ubrania. Bo jeżeli chodzi o dodatki jak torebki czy portfele to tutaj mogę polecić sklep www.VeroStilo.com mają bardzo szeroki wybór a przesyłka jest ekspresowa.