Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia Katarzyna Katyna

Co o tym myślicie

Polecane posty

Zarabiam niecałe 3 tys/miesięcznie i wynajmuje mieszkanie w centrum w-wy. Spotykam się z chłopakiem o 3 lata starszym ode mnie, który nadal mieszka z rodzicami, ale pracuje. Mimo to zawsze jak idziemy do sfinksa czy pizzy hut czy gdziekolwiek to ja płacę, ponieważ Piotrek nigdy nie ma pieniędzy. Co mam myśleć o mężczyźnie, który pracuje bez umowy za marne grosze, które nie wystarczają na pokrycie jego codziennych wydatków? Jest nieporadny, wyrachowany czy niehonorowy, że zmusza mnie do utrzymywania się?

Troszkę źle to zabrzmiało sama siebie utrzymuje i to jest normalne, ale czy jest normalne że place również za jego obiad, bilet do kina czy sweter bo nie chce pokazywać się z nim w starej podartej szmacie ze szmateksu?

Gość dźepetto
to płacisz za siebie i niego czy tylko za siebie? chociaż zdanie: że zmusza mnie do utrzymywania się mówi wszystko :D wiesz co panna? rzuć go, zrobisz mu naprawdę życiowa przysługę :D

Gość kasia438
Kasia Katarzyna Katyna Ile chłopak ma lat?

Lubie go. Tylko że jednocześnie przyzwyczaiłam się do pewnego statusu życia i nie wiem czy potrafiłabym dla niego z tego wszystkiego zrezygnować. A po za tym liczę że uda mi się zredukować jego wady. Ostatnio poszłam z nim do Zary, żeby sobie kupić żakiet,a on burknął tak że wszyscy parownicy i klienci sklepu usłyszeli: 150 złotych za taka szmatę ja sobie ten sweter za 2 złote kupiłem w lumpeksie. Mój poziom zażenowania: maxymalny.

Gość kasia438
Kasia Katarzyna Katyna Ile chłopak ma lat?

Po pierwsze powiedz mu wprost co Cie boli. Zobacz reakcje- moze byc tak ze jestes tylko jego zabawka i ma z Ciebie darmowe przyjemnosci, a moze byc tez tak ze naprawde chlopak ma problem ale to juz Ty musisz wyterzyc sowj umysl i to odroznic.

Ma 28 lat i zupełnie nie reaguje na moje sugestie żeby poszukać pracy na umowę z porządna pensją.

Gość dtzgzhuijok
a co zalisz sie czy chwalisz jak ci nie odpowiada to zakoncz znajomosc, po co te puste pytanie

Problemy są po to żeby je rozwiązywać to że ktoś ma 1 wadę to nie znaczy, że trzeba go skreślać.

Gość erika baduuuuuuuuuuuuuuuuu
Jeżeli faceta w tym wieku nie stać na kino czy pizzę to nie licz że cokolwiek się zmieni za 3 czy 10 lat więc jeżeli nie zamierzasz go utrzymywać do końca życia to go po prostu rzuć zapewne ma problemy z alkoholem lub drugami skoro mieszka z rodzicami,żyje skromnie, a nie stać go żeby zaprosić cię na porządna kolacje.

Gość jak wyżej
...