Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AleSieWkurzylam

ZarazMnieRozniesie

Polecane posty

Gość AleSieWkurzylam
temini widzi sie z nim kiedy moze, a mamusia na wakacje mu go dac nie chce, tak jej zalezy na kontakcie syna z ojcem, na jego dobrze, dzwoni do niego czesto, wysyla paczki, jak jestesmy w pl zawsze go zabiera na pare dni, co wiecej moze na taka odleglosc, ale ze sie dzieckiem nie interesuje nikt mu nie zarzucic

Gość temini
Interesować się można sportem a dziecko się wychowuje. Nie kilka razy do roku. Jakby chciał to by w Polsce został i brał udział w wychowaniu. Wolał wyjechać i paczki wysyłać ok ale czemu czepiasz się tej kobiety ? Ma prawo się odwołać co zrobiła trzeba czekać dalej a ja Ci mówię, że to raczej nie realne taka kwota o to bądź spokojna.

Gość AleSieWkurzylam
o zadluzeniach wiem bo wyszlo w sadzie, szydlo z worka, a ze 6000 mu za zadluzenie mieszkania wisi to juz ma gdzies bo zameldowana tam nie byla..tylko Tomek, a on jest glupi wierzyl ze placi, ze debety narobila tez sie w sadzie dowiedzial

Gość AleSieWkurzylam
temini czepiam sie bo nam zatruwa zycie, i to nie jest ta jedna sprawa, przez caly zeszly rok wiecznie cos, i zaczal sie nowy, myslalam ze bedzie lepiej a tu zonk

Gość AleSieWkurzylam
temini i Tomek chetnie by wzial go na wychowanie gdyby sady w polsce nie byly stronnicze, bo dobrze ktos napisal w polskim sadzie lepsza najgorsza matka niz dobry ojciec

Gość temini
No dobrze teraz by wziął a kiedyś ? Czy walczył o dziecko bo nie wiem. Wydaje mi się że płacił alimenty i było mu dobrze. Nikt mu nie bronił walczyć o syna widocznie sam nie odczuwał takiej potrzeby. Nie boisz się, że zostawi Cię i co gorsza dziecko skoro jedno już zostawił ?

Gość AleSieWkurzylam
wiesz chyba nie walczyl, nie rozstali sie na stopie wojennej wiec podejrzewam ze myslal ze tak bedzie zawsze, wkoncu udawala mila dopoki wysylal jej wiecej niz musial

Gość temini
No to co Ci dziewczyno zostaje ? Życzę Wam zdrowego dziecka bez nerwów świata nie zmienisz. Poczekajcie do rozprawy i zobaczycie ja myślę, że będzie ok. Wiesz zawsze są dwie strony medalu. Syn wychowuje się bez ojca, z dala od niego jak piszesz matka też nie za bardzo...jego tu żal najbardziej. Może z czasem Wam się poprawi finansowo czego życzę również. Tylko nie denerwuj się tak to tylko sprawa sądowa.

Gość znajac zycie
kobieta pewnie zadluzyla sie sie bo facet nie posylal pieniedzy .Jego mieszkanie ale niesprawdzil no albo z niego cipa albo inny nieurobek . Ciekawa jestem czy on tez sie tak ciska ,czy tylko ty ? Moge zrozumiec hormony i bol bo pieniedzy moze zabraknac . Tak czy siak to on placi a nie ty . I przykro mi ale nic ci do tego .

Gość znajac zycie
Prowakcja marna .Drugi temat już goni cie . uzwa lekcje odrob :) Nawet jak masz ferie :)

Gość AleSieWkurzylam
temini dziekuje i tez Ci zycze najlepszego;), znajac zycie...placil, nawet wiecej niz musial...i to nie jego gadanie bo udowodnil wszystko w sadzie, dowodami wplat i wogole, nie sprawdzal bo jej wierzyl twierdzila ze placi (niestety), ja to jeszcze malo sie ciskam, wiem ze stres i nerwy nie sa dobre dla dzidziusia, a Tomek to sie dopiero wkurzyl.. wiec nie robcie z niego zlego czlowieka, a ze mnie sflustrowanej bo mamy powodu do zlosci

Gość AleSieWkurzylam
prowokacja to nie jest...ale chcialabym nie miec tego problemu wierz mi... juz mnie glowa rozbolala, a tabletki w ciazy niewskazane

Gość tym gorzej dla ciebie
pokemonie :{

Gość AleSieWkurzylam
ide spac, moze rano jak w stane ze swiezym umyslem bedzie to wszystko lzej wygladac. dobranoc Wam

Gość ale ty
ty nie masz problemu .Twoj parntner ma go :) Dobranoc

Gość AleSieWkurzylam
Dzisiaj jestem juz mniej zdenerwowana, mysle ze bedzie dobrze i po naszej mysli.

Gość Troche długo spałaś
jest szansa że ciebie też kopnie. Za lenistwo i koputer do północy. Żądaj wtedy 1200 alimentów ;)

Gość AleSieWkurzylam
ja akurat pracuje na pelny etat i leniwa nie jestem. a kopnac to moze ktos ciebie..

Gość i tak ma być
nie wyrabiasz? po co robiłas sobie jeszcze dzieciaczka to chyba wszystko na własne życzenie? Z tego co czytałam nie jestes nawet jeszcze jego żoną jejku, teraz myślisz? Jak się czegoś razem dorobicie, a on pierwszy kipnie, to dopiero bedziesz sobie rwała włosy z łba, jak bedziesz musiała jeszcze częśc majatku oddać? :)))))))))))))))))))))))))))))) i dobrze

Gość AleSieWkurzylam
Zostanie jego zona to kwestia czasu, oboje tego chcemy, tylko kwestia finansowa stoji narazie na drodze. A jezeli sie czegos dorobimy wspolnie, dopilnujemy by nie trafilo w niepowolane rece.

Gość i tak ma być
np. Twoje rece, bo narazie jestes konkubina, juz decydujesz czyje rece są powołane :)

Gość czyjas zona
bardzo dobrze !! powinna was ogolocic do zera!!! tak zeby ci sie odechcialo zonatych facetow bo w ta bajke ze sie spotkaliscie po jego rozwodzie nie wierze!!!!! Takie jak ty trzeba tepic!!!!!!

Gość kochanka Franka
Jak czytam posty ktore kierujecie do autorki to mam wielka ochote zerznac waszych mezow,konkubentow i zajsc z nimi w ciaze.Oskubac wasze zycie do zera.Nasrac wam w gniazda i zebyscie musialy durne baby brac po dwa etaty zeby placic na moje dziecko.Wasza podlosc nie zna granic. Czy wy jestescie tak ograniczone umyslowo,czy tak zaslepione nienawiscia ze nie widzicie sedna sprawy? Chyba jedno i drugie,jednak zawsze mnie uczono ze z wariatami sie nie dyskutuje.

Gość zupełnie nie rozumiem
Trzeba było wybierać kawalerów, a nie panów z odzysku! Wiedziałaś, że to facet z przeszłością, dowód koronny to dziecko na które trzeba płacić.

Gość abedik
kochanka Franka Jak czytam posty ktore kierujecie do autorki to mam wielka ochote zerznac waszych mezow,konkubentow i zajsc z nimi w ciaze.Oskubac wasze zycie do zera.Nasrac wam w gniazda i zebyscie musialy durne baby brac po dwa etaty zeby placic na moje dziecko.Wasza podlosc nie zna granic. Czy wy jestescie tak ograniczone umyslowo,czy tak zaslepione nienawiscia ze nie widzicie sedna sprawy? Chyba jedno i drugie,jednak zawsze mnie uczono ze z wariatami sie nie dyskutuje. Twoje odpowiedzi zawsze były na wysokim poziomie a pisząc o wariatach stałas pewnie przed lustrem

Gość Ludzie co wy ...666
Zapomnieliście chyba że dziecko ma dwoje rodziców. Autorka ma racje-dlaczego ma utrzymywać niepracującą,leniwą babe. Jeśli on daje 800 na dziecko to matka ma obowiązek dać tyle samo! Nie sądze by 7 latek potrzebował na siebie 1600 miesięcznie a co dopiero 2400.

Gość kiedy nie ma
zgadzam się z kochanka franka, sama prawda :D moze ostro i brzydkim językiem, ale sedno sprawy doskonale ujęte :D

Gość Ludzie co wy ...666
Autorko nie denerwuj sie -na sprawie żądajcie od niej by udowodniła że absolutnie konieczne jest wydawanie na dziecko 2400 mies. Bo kobieta najwyraźniej nie zdaje sobie sprawy że jak chce sie mieć więcej pieniędzy to idzie sie do pracy a nie do byłego męża jak do skarbonki bez dna.

Gość ufoludka;)
kochanka franka mysli że jest taka zajebista ,hehe że każdy chciałby ja przegrzmocić.porażka stara kurwa

Gość potwora_ze_dwora
To zastanawiajace...że z relacji nowych partnerek, i byłych mężów, ex żony zawsze są leniwe i nie pracują. Przedziwne, znam sporo kobiet po rozwodzie, ale żadna z nich nie utrzymuje się z alimentów przeznaczonych na dziecko, i żadna z nich nie leży do góry brzuchem, razcej zasuwają jak tylko mogą.Drogie byłe kochanki, obecne "partnerki" rozsądku trochę i wyważenia.