Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AleSieWkurzylam

ZarazMnieRozniesie

Polecane posty

Gość AleSieWkurzylam
fajna podszywka, ale co tam. poprostu uwazam ze dziecko powinno byc z osoba ktora zapewni mu warunki, a nie jest to leniwa mumusia

Gość AleSieWkurzylam
wiesz nie klne jak szewc, musze sie tu wyzyc, wyzalic. bo ja jej krzywdy zadnej nie zrobilam, zycia jej nie zmarnowalam

Gość AleSieWkurzylam
Nashiba a slub chcielibysmy wziasc, koscielny tylko nie ma za co, i przy takich sprawach nigdy nie bedziemy miec

Gość Ron88
nikt nie twierdzi, że jej zmarnowałaś życie ale nie klnij tak błagam, jeśli trzymasz jakiś poziom intelektualny na żywo to i w necie go zachowaj i jeszcze raz powtarzam alimentami się nie przejmuj

Gość AleSieWkurzylam
czaje sie w krzakach i udaje kleszcza

Gość AleSieWkurzylam
Mam nadzieje ze kiedys sie to wszystkie inrtygi, ta obluda obroci przeciwko niej

Gość AleSieWkurzylam
Ron88 staram sie, to wyzej to ktos sie podszyl, wiec az tak nie klne.., jak mam sie nie przejmowac, przeciez ja jestem czescia Tomka zycia, chce go wspierac, staram sie i to mnie przerasta, nie wiem jak mamy to rozwiazac, zeby odczepila sie od nas raz na zawsze

Gość AleSieWkurzylam
tak naprawde to całymi dniami bawie sie w podrzucanie kapcia na fotelu

Gość miriam7140
Autorko Mam nadzieje ze kiedys sie to wszystkie inrtygi, ta obluda obroci przeciwko niej Pewnie tak, jeśli wierzymy w jakąś sprawiedliwość. Ale nie będzie to szybko. Bardzo ładnie napisał Ci Ron88. Posłuchaj Go, bo to pewnie jeden z tych nielicznych, który życzy Ci dobrze :-)

Gość AleSieWkurzylam
to udawaj kleszcza dalej podszywaczu

Gość AleSieWkurzylam
Wiecie myslalam ze ten zwiazek bedzie latwiejszy, ze to bedzie inaczej.. czasem mysle ze nie jestem tak szczesliwa jak chcialbym byc, ale kocham Tomka i obysmy przetrwali takie przeciwnosci

I na prawde ani przez chwilę nie boisz się,że twoj partner kiedys potraktuję cię tak samo jak swoja byłą...ja w swoim mężu kocham to,że nawet gdyby nam nie wyszło to szanowalibysmy się za te cudowne lata, które za nami...Skąd to wiem? Bo wiem,że nie nazywamy swoich byłych "kurwami", "szmatami"...szanujemy swoja przeszłosc...bo szanujemy siebie. Co za człowiek nazywa tak mamę swojego dzieck. Żal. 🖐️

Gość smierdzaca skarpeta
Wspierasz faceta ktory wyzywa kobiety od kurew? A za co wy chcecie to dziecko utrzymac jak wam ledwo starcza? Juz widze jak cudnie zajmujesz sie nie swoim dzieckiem ,przy pierwszym problemie bedziesz plakac i wyzywac byla zone ze zle wychowala. Ja na miejscu zony dalabym ojcu to dziecko ....juz widze kolejny temat z wyzwiskami.

Gość Agnieszka Agnieszka Aga
Urodzisz dziecko to zobaczysz czy 800 zł ci wystarczy. Tyle w temacie.

Gość Agnieszka Agnieszka Aga
Urodzisz dziecko to zobaczysz czy 800 zł ci wystarczy. Tyle w temacie.

Gość temini
No naprawdę szkoda słów na tego Tomka. Zero klasy. A tą kasą się nie przejmuj nie dostanie tyle. To by była najniższa krajowa i raczej sąd na to nie pójdzie.

Gość miriam7140
Przeżywasz i będziesz przeżywała. Tak samo jak każdą inną porażkę czy sukces, jego, wasz... Normalne. Ale wiązałaś się z rozwodnikiem z dzieckiem. Żona to przeszłość, ale dziecko- zawsze będzie teraźniejszością. I sprawy z nim związane siłą rzeczy spadną też na Twoje barki. Ja wiem, rozumiem Cię, czasem to ponad ludzkie siły. Ale to tylko takie momenty. Jak będziecie mądrzy, to z czasem będzie tych złych chwil co raz mniej. Musicie się wspierać wzajemnie. U nas, jak ja chcę tym wszystkim walnąć, to on jest silny. Jak on się załamuje, to ja myślę za nas oboje. Trudne to, ale... chyba warto :-)

Gość AleSieWkurzylam
Porywam male dzieci i obgryzam im paznokcie

Gość smierdzaca skarpeta
Nashiba otoz to.

Gość AleSieWkurzylam
Niech sobie nazywa ja jak chce, skoro na to zasluguje, gdyby byla wporzadku Tomek te by byl, a byl przez te lata i nie wyszlo mu to na dobre skoro bez mrugniecia okiem mu zadluzyla mieszkanie i zrobila debet, i sfaszlowala jego podpis na pewnym dokumencie zaledwie w zeszlym roku, ale sprawa jest w prokuratorze wiec niech ja nazywa jak chce

Gość temini
Sorry kochana ale każdy na to na co zasługuje. Jak ją brał za żonę to kurwą jakoś nie była. Jak jej dzieciaka zrobił też nie była więc o co chodzi ? A Ty kryształowa ślub chociaż masz ?

Gość temini
Takie gadki niedzielnego tatusia. Niech weźmie do siebie syna. Wyżywcie go i ubierajcie modnie i traktuj go jak własne dziecko pogadamy. Ja nie mówię, że ona robi to świetnie ale robi a Ty wiesz coś w ogóle o wychowaniu dzieci, że się ciskasz. Masz już piątkę odchowaną czy co ?

Gość AleSieWkurzylam
Wlasnie dzisiaj go pytalam jak mogl sie z nia ozenic, a rodzice mu odradzali, widzieli jaka to cwaniara.A milosc jest slepa.. A on moze i zasluzyl bo glupi byl i naiwny, ale dziecko kocha.

Gość beznadziejnie zakochana:D
a oni maja slub cywilny, ze wy koscielny chcecie?

Gość smierdzaca skarpeta
Ile macie lat?

Gość AleSieWkurzylam
temini na slub nie mamy kasy, a koscielny bysmy chciali to jednak wydatek wiec narazie odszedl na dalszy plan, dzieciaczka mamy w drodze wiec niedlugo bede matka i bede kochac swoje dziecko i to ono bedzie mialo przede wszystkim fajne ubranka i pelny zoladek nie ja, bo tak mnie matka nie wychowala. i nie mowie ze jest zla matka ale bardziej dba o swoj wyglad niz dzieciaczka i to widac na odleglosc

Gość AleSieWkurzylam
tak oni cywilny, a my koscielny chcemy ja mam 26 a moj Tomek 33

Gość kokoszka30
Powiedz jakbys sie zachowała w sytuacji gdybyś była świadkiem np. ich kłótni i on by ją wyzwał i powiedzmy poszarpał? Tak szczerze.

Gość temini
Taaaa widać na odległość. Wiesz wszystko o jej wydatkach na co, ze niby zadłużona, że taka a owaka. A Twój Tomuś gdzie ? Jak się synem interesuje ? Nie widział wcześniej aha ale teraz zobaczył bo fajny dowód w sądzie. Tak najlepiej wyjechać i jeszcze dowalać komuś a sam wielki tatuś żadnego wychowania tylko kasa a i tak wielki problem. Zajmijcie się może małym nie byłą.

Gość AleSieWkurzylam
hmm..jakby ja wyzywal nic bym nie powiedziala, nie po tym wszystkim, natomiast szarpnac by jej nie szarpnal bo nie jest taki, wie ze na kobiety sie reki nie podnosi, ale jakby doszlo do takiej sytuacji to bym go probowala uspokoic