Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kaitana

Czy jeśli akta wejdzie w życie

Polecane posty

to będą fora internetowe? Niektórzy mówią, że tak, a niektórzy mówią, że nie.

Gość wewwwewewasdfsfsd
oczywiście,że będą.. jezuu czego to ludzie nie wymyślą,zluzujcie poślady już bez przesady.

a nk? co z pobieraniem muzyki? filmy na yt? wikipedia, zapytaj itd proszę powiedzcie mi co będzie, a czego nie będzie bo już się pogubiłam

Gość lord stront
fora oczywiście zostaną zamknięte ale nie tylko bo także część ulic i większe place :classic_cool:

ludzie, nie róbcie se jaj tym razem to znowu ja - w innym wątku mówisz co innego, a tu co innego, więc się zdecyduj

kaitana, skup sie. będzie baaardzo trudno o filmy online w dobrej jakości za darmo!!!!!!!!!!!!!! ogolnie o to chodzi ze scigani beda głównie ci którzy ZARABIAJĄ(!!!!!) łamiąc prawa autorskie!!!! jak ty sobie na bloga wrzucisz piosenke nikt cie do pierdla nie wsadzi:D ale...możesz mieć problem ze znalezieniem serwera na ktorym taka piosenka bedzie za free bo beda takie serwery zamykanie a nie blogo i fora

Gość wewwwewewasdfsfsd
tym razem to znowu ja - popierdala po wszystkich topikach podjarany i gada te swoje mądrości z doopy wyjęte a nic nie wie. Nadgorliwiec. Będą fora,będzie nk , facebook też będzie.. będą zamknięte tylko portale naruszające prawa autorskie.. tj. megavideo.. videobb. .. itd.

ok, dzięki tym razem to znowu ja jedni mówią tak, inni inaczej itd, no ale niech będzie, wierze tym razem to znowu ja ja na niczym nie zarabiam, nie oglądam filmów w necie, co najwyżej słucham muzyki i ją ściągam ale i obawiam się, że usuną nk

19:23 [zgłoś do usunięcia] wewwwewewasdfsfsd tym razem to znowu ja - popie**ala po wszystkich topikach podjarany i gada te swoje mądrości z doopy wyjęte a nic nie wie. Nadgorliwiec. Będą fora,będzie nk , facebook też będzie.. będą zamknięte tylko portale naruszające prawa autorskie.. tj. megavideo.. videobb. .. itd. pisze wszedzie dokladnie to samo:D ciesze sie ze sie ze mna zgadzasz:D

Gość no i po co wprowadzasz ludzi
w blad? "jak ty sobie na bloga wrzucisz piosenke nikt cie do pierdla nie wsadzi" przed chwila w tv mowili,ze to bedzie karalne!!

Gość wewwwewewasdfsfsd
śmiać mi sie chce!! nie ,nie usunąąą!!!!!! :D koniec tematu.. co nie zmienia faktu,że ACTA to jakich chory wymysł,nikt nie ma prawa decydować za nas.. :O Boże kto głosował na tego Tuska to ja nie wiem :O

19:34 [zgłoś do usunięcia] no i po co wprowadzasz ludzi w blad? "jak ty sobie na bloga wrzucisz piosenke nikt cie do pierdla nie wsadzi" przed chwila w tv mowili,ze to bedzie karalne!! gosciu. już jest karalne wiekszosc tego co robisz w necie:d ja dzis złamałem prawo w necie juz ze 100 razy.

Gość chomik zniknie
nk hmmm mozliwe to samo sie tyczy fb. jest masa zdjec tam ktore posiadaja prawa autorskie kurwa zrozumcie to...

Tym razem to znowu ja + ban x2 19:34 [zgłoś do usunięcia] no i po co wprowadzasz ludzi w blad? "jak ty sobie na bloga wrzucisz piosenke nikt cie do pierdla nie wsadzi" przed chwila w tv mowili,ze to bedzie karalne!! gosciu. już jest karalne wiekszosc tego co robisz w necie:d ja dzis złamałem prawo w necie juz ze 100 razy." No to zapytam jeszcze raz - po co ludzi oklamujesz??

i nie jestem zadnym gosciem:P

tym razem to znowu ja - w linku nic nie ma chomik zniknie - albo i nk i fb usuną, albo nie. Skoro tym razem to znowu ja powiedział, że nie usuną fb, to nk też nie.

Gość chomik zniknie
a on jest wyrocznia i wszytko wie , acta to nie jak dotychczas mp3 czy filmy ale ebooki zdjecia i reszta badziewia. Wiec zrobic zdjecie z jakiejs imprezki a bedzie tam puszki "coca coli" to ci usunal zdjecie a jesli to bedzie sie notorycznie powtarzac ban - zamkniecie serwisu.

Tym razem to znowu ja + ban x2 nie napisalem ze to bedzie legalne ale ze nie ma sie czego bac nikogo nie oklamalem. wskaż gdzie jest kłamstwo!!!" No przeciez wyraznie napisales,ze to legalne!! wkleilam twoja wypowiedz:P

aaa i jak sie mozna nie bac skoro w tv mowili,ze za takei cos o poranku smutni panowie Cie odwiedza z kalachami:D?

Gość i znow robia zamet
nie mozesz umieszczac filmow w sieci to samo sie tyczy muzyki ale mozesz sciagac dla siebie :classic_cool:

taaa :d trylko z czego sciagniesz:D?

Gość Boematte
chomikuj.pl jest to platne badziewie ktore trzepie kase z nieswiadomosci ludzi