Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość good hell

trudna decyzja

Polecane posty

Gość good hell

Mam problem... Pisałam z chłopakiem od roku i myślałam, że coś z tego będzie, ale teraz się wszystko zepsuło i mam taki problem bo zaprosił mnie półtora miesiąca temu na studniówkę swoją, ale jużnie jest tak jak kiedyś nie mamy ze sobą tematu. A co najlepsze dowiedziałam się teraz, że pisze do mojej przyjaciółki;/ a wiem, że on nie napisze mi, że nie chce ze mną iść na studniówke. Tylko myślę teraz czy mu powiedzieć, że jeśli nie chce to nie musze z nim iść na studniówke bo jjeśli chce to niech weźmie sobie jakąś inną dziewczynę.

zadna trudna decyzja :Daruj sobie z nim problem i jego studniowka. Wyrzuc z glowy ten problem.Pewnie juz nawet nie pamieta o tym , a Ty chcesz sobie glowe nim zawracac .

Gość good hell
ale to nie jest tak łatwo;( pewnie i dak daruję tą studniówkę bo ode chciało mi się jej! Tylko jak z nim porozmawiać o tym? To on powinien to załatwić, ale jego duma na to nie pozwoli...

Gość good hell
kurwa pierdolony temat...weźcie się do roboty, a nie z takimi problemami do ludzi! A moderator zamiast kurwa to usunąć to gdzie tam...ma to wszystko gdzieś...Huj z takimi ludźmi!!!