Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhdskjfbjvbsjvbdsbvjk

Co sądzicie o facetach, którzy korzystają z usług prostytutek?

Polecane posty

Gość fhdskjfbjvbsjvbdsbvjk

Świeży temat na forum, ale ja tu do nikogo nie piję, tylko podejmuję sprawę ogólnie. :P A więc- co sądzicie? :classic_cool:

Gość stópek oczywiście
jeżeli nie wyjdzie w życiu osobistym,to chyba naturalna droga do prostytutki

Gość stópek oczywiście
chociaż na pewno jest w tym coś patologicznego,ale jeżeli nie jest dane komuś mieć normalnego życia,to trudno,lepsze to niż zrobić z dzieci,która sama nie będzie wiedzieć czego chce

Gość daje ci pomysł
sadzę że chciało im się ruchać

Gość SuEW
Nic, bo co mam sądzić? Lepszy taki, który uwodzi kobiety i porzuca po seksie? Tu przynajmniej jest jasno postawiona sprawa.

Gość jak ktos jest wiekowym
prawikiem i jeszcze niski i brzydki to powinien zaczal tam uczeszczac 🖐️

Gość madrakamilka
to samo, chyba im sie chcialo bardzo fiku miku

kilka tygodni temu zadałem takie samo pytanie. Odpowiedzi sugerują ze jest to odbierane w bardzo negatywny sposób.

Co sądzicie o facetach, którzy korzystają z usług prostytutek? mężczyzna nie tyka się dziwek...od tego ma kobiety...💤

Gość stópek oczywiście
Ludzie takich dylematów miłosnych nie mieli kiedyś,ale co zrobić jeżeli przy dzisiejszym czekaniu na cudownego partnera i partnerkę ktoś sobie nie poradzi sobie ze znalezieniem właściwej osoby,to co ma zrobić.

Gość jak ktos jest wiekowym
jezeli jest przystojny , w ostatecznosci przecietny a jak ktos jest ponizej ?

Nie rozumiem.. dlaczego desperacja? Jeśli ktoś nie jest na tyle przystojny, fascynujący i nie ma własnego lokum to kto wejdzie z kimś takim w ,,związek" typu sex friend to co? Jeśli u kogoś pojęcie związku leży na poziomie głowonoga, często ze względu na brak środków i wiek (ja np ja) to co? Co pozostaje w takim razie takim osobom, jeżeli nie chcą rezygnować z jakiegoś życia erotycznego?

nie beliar...dziwka nie jest kobietą...dziwka , to tylko dziwka...zwykła szmata mająca tylko budowę kobiety... podobnie do niej są te , które lecą na kasę u frajera....to jak siostry..

Kurrwa, będę musiał na dniach skoczyć do lekarza po skierowanie na badania 😭 Następnym razem muszę bardziej uważać, choć nie wiem jak to zrobię :P 🖐️

Gość lonty
prostytutka to tez kobieta i to bardzo uzyteczna w dodatku bez zobowiazan, one maja czesto tworcze dusze i pomysly i sa lepsze w te klocki niz dziwki dajace za free

Gość Master2_prawdziwy
A dlaczego nie ? Jeśli tylko przy tym nikogo nie krzywdzi (tzn , że jest sam, a nie np mąż się nudzi i idzie sobie na dzivki.), a owa dzivka świadczy swe usługi dobrowolnie to jaki problem ? Nie wszyscy muszą być piękni, fajni, interesujący, tudzież nadawać się poprostu do związku etc.

Jka korzysta z uslug prostytutki tzn,ze w domwym lozku zle sie dzieje.Pewnie zonka przytyla i gasi swiatlo przy seksie.Wtedy wkracza nuda i facet idzie na boczek.

"jak facet idzie na boczek" zamiast porozmawiać z żoną o urozmaiceniu ich wspolnego życia erotycznego to jest zwykłym chu*** upośledzonym umysłowo !!

ja pieprze jak mozna z dzivka miec seks san poziomie? to tylko seks dziwka jakby mogal w trakcie poczytala by i gazeta