Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nicepeter

co do podgryzania dla szczeniaka ?!?!

Polecane posty

witam serdecznie. mam 10 tygodniowego szczeniaka rasy beagle. co moge mu dac do podgryzania, zeby z nudow nie gryzl maty na ktora sie zalatwia. czy smakolyki typu: kurze lapki, uszy krolika, uszy wieprzowe, pluca wolowe mozna dac szczeniakowi by sobie w spokoju lezal i przezuwal ?! z gory dziekuje za odpowiedzi osob znajacych sie na szczeniakach.

mozesz mu dac te uszy albo jakieś kosteczki specjalne, psie ciasteczka. w zoologicznym jest dużo przysmakow dla psów, dla szczeniaczka też pewnie coś wybierzesz:)

tylko wiesz, nie chce mu dac malego przysmaku typu jakies ciasteczka, tylko wiesz, takie ucho, czy ogonek, zeby mogl se lezec i gryzc przez pare godzin, a nie raz dwa zje i po wszystkim. jeszcze nie bardzo sie interesuje szunreczkami, pileczkami. morduje jedynie pluszowego kotka :P

Gość ze szczeniakiem dobrze jest
sie bawic w co typu "przeciąganie" ja np do tego celu używałam starego plecaka. bierzesz taki np.plecak , piesz łapie go z jednej strony zebami , a ty z drogie- oczywiscie ręką nie zębami o i przeciągacie sie. psy lubią nie tylko gryzc, ale tez ciągnąc to, co gryzą

Gość Oczywiście że
zorganizuj mu kawałek patyka ale świeżego.Psy lubią świeże soki z drewna.