Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anku1989

czy zabrać ojcu prawa do dziecka??

Polecane posty

Ja chce założyć rodzinę. I nie chce aby za kilka lat on się pojawił. A mała będzie miała drugiego ojca którego ma przy sobie od 2,5 roku.

Gość nie odbieraj dziecku ojca,
musisz sie z nim rozmówić. Czy ty nie pozwalasz na te spotkania czy on ma dziecko gdzieś. Nie wiem czy nadal będziesz otrzymywała alimenty jak go pozbnawisz praw

Gość 4234234
A pozwalsz mu na widzenia, zna w ogóle twój adres, czy tylko się mu wygrazacie? I co ma ci w ogóle dac to ograniczenie mu praw rodzicielskich? W końcu i tak z tego co piszesz nie wtrąca się w wasze sprawy?

Gość sdfew
Anku ja odebralam prawa rdzicielskie bez problemu, nie musialam miec zadnych swiadkow, ojciec nas porzucil, nie widywal sie w ogole z dzieckiem. odebralam mu prawa rodzicielskie gdy dziecko skonczylo pol roku

Gość sdfew
PRAWO DO ALIMENTOW JEST! OJCIEC TEZ MA PRAWO NADAL WIDYWAC DZIECKO TYLKO NIE MA PRAWA DECYDOWAC O JEGO ZYCIU

aaaaa, to zmienia postać rzeczy jak twoje dziecko prawie ma ojca, nie biologicznego ale ma. Dzieci zawsze najbardziej cierpią. Musisz z nim porozmawiać o tym, sama nie decyduj, to wasze dziecko, nie tylko twoje

takiego dziada najchętniej człowiek by nie ogladal, ale widzę jak dziecko na niego reaguje i jak za nim tęskni. Wg mnie lepiej dla małego żeby ten kontakt jednak był

Zna nasz adres bo mieszkał z nami. teraz nie przyjeżdża. Nie był na święta na urodzinach dziecka też nie. I ja nigdy mu nie zabraniałam się widywać z dzieckiem to on powiedział że nie będzie przyjeżdżał do mnie do domu.