Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .............ostatni raz

DO WSZYSTKICH KOBIET TEGO ŚWIATA

Polecane posty

NIE PROSTUJCIE LOKÓW. ONE SA PIĘKNE. Myślałem że macie sie za boginie, za najpiękniejsze na świecie. Życie zmarnowałem bo bałem sie do was podejść. OD DZIŚ ZAGADUJE DO KAŻDEJ DZIEWCZYNY Z LOKAMI

Gość to prosze..,
kobiety z kreconymi wlosami zwykle nie prostuja ich dlatego, ze bardziej podobaja im sie proste wlosy z zasady, ale dlatego, ze miec krecone i piekne wlosy to jest sztuka i wymaga to ogromnych nakladow czasu. Kobiety z prostymi naturalnie wlosami nie maja nawet pojecia przez co my, kobiety z kreconymi musimy przechodzic. A prostujemy je, bo czasem tylko tak mozna je ujarzmic na tyle, zeby dalo sie wyjsc z domu i wygladac jak czlowiek. Ja nie prostuje od kilku lat i faktycznie, od kiedy zaczelam pozwalac im sobie sie krecic tak jak se chca, faceci sie jakos tak bardziej do mnie garna ;)

no to przeczytaj sobie mój temat http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5100302&start=0 Pół życia bałem sie do was podejść bo uznawałem was za bustwa. A tu mi nagle piszą że miałem szanse bo wy sie sobie nie podobacie. Ja już was całkiem nie rozumie