Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muchojadek

JAK CZESTO SIE MYJECIE

Polecane posty

Gość muchojadek

Ja raz na tydzien prysznic wezme , glowe myje raz w miesiacu. Kiedys ludzie myli sie raz do roku w 17 wieku i zyli jakos. Teraz taka glupia moda jest na czeste mycie , oszolomy codziennie myja sie zmywajac naturalne lipidy ochronne ciala.

Gość fxf
"myli sie raz do roku w 17 wieku i zyli jakos." żyli jakoś około 30lat

Gość Kurwini
Rano myje twarz tonikiem, gole sie, itd. Wieczorem biore prysznic. Czasami zdarzy sie, ze wezme prysznic w ciagu dnia jak sie spoce. Nie rozumiem jak mozna sie kapac raz na tydzien ? Ludzie tacy jak ty powinni byc wysylani na jakies odludzie. Jestes powodem dla ktorego omijam komunikacje miejska latem :o

Gość Kurwini
Dla mnie to jest jakies prowo. Ja pierdole nie wierze, ze sa ludzie ktorzy sie kapia raz na tydzien :o

Gość fxf
"ktorzy sie kapia raz na tydzien" a jednak są należy do nich mój tata :-D

Gość derta37
raz dziennie prysznic, włosy myję codziennie skórę mam tłustą czyli nie wysuszam jej bo i tak produkuje dużo tzw serum, z jednej strony to jest uciązliwe ale z drugiej powoduje że mam skórę gładką, jędrną i bez zmarch

Gość onawi
nieee no,glowe myjesz raz w miesiacu?? toz to przeciez smalec na glowie fajnie ktos napisal : myli sie raz do roku w 17 wieku i zyli jakos." żyli jakoś około 30lat hahaha dobre

Gość anastazja.p.
rano i wieczorem prysznic, własnie wylazłam, woda na kawę sie gotuje a ja podglądam co na kafe się dzieje