Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buła28

szukam wspomagacza;) odchudzanie i pogaduchy...

Polecane posty

ok 80-100 brzuszków dziennie, ok. 3-5 min rowerka w powietrzu klade sie na boku plasko i podnosze noge do gory tak powyzej glowyi opuszczam nie dotykajac drugiej, tzn. tej lezacej plasko. Powtarzam to 25 razy, pozniej klade sie na drugim boku i druga nozka. jak mam siele i checi to robie z przerwami wiecej powtorzen. wsio ryba, tylko tyle. Brzuszki sa typowo na brzuch, rowerek dziala perfekcyjnie na nogi i brzuch, ktory w trakcie cwiczenia jest caly czas napiety, a nozki w gore dzialaja na nogi i miesnie skosne brzucha. Czasem robie wieecj powtorzen, ale z racji tego ze jestem bardzo leniwa to i tak sukces ze robie to co robie

ja obecnie odstawiłam słodycze, a jadłam codziennie byłam w sklepie i nie kupiłam wafelka, czekolady itp jak to zawsze bywało no ale obiad zjadłam niestety, mąz mnie zaprosił do restauracji , chociaż nie chciałam więc nagle nic nie mam tylko stopniowo , pomalutku zmieniam przyzwyczajenia

Hej dziewczyny;)Widze,ze po trochu ale rozwijacie temat:)Mnie nie bylo..niestety smarki przybraly na sile i raczka nie mialam sily ruszyc:/ Pragne powiadomic,ze zastanawiam sie nad zmiana.Dyktowana glownie rodzina:)Otoz mysle nad przejsciem na indeks glukemiczny.nie to,ze jakas konkretna dieta,zwyczajnie ponizej 35.to chyba bedzie bardziej praktyczne. Ashley...ja w pierwszej nie korzystam z przepisow.jem wedzona makrele,tunczyka w sosie wlasnym,chudy twarog z ziolami,jajka na twardo..czasem jogurt,kefir,twarozek z Lidla(oni tam maja sporo nabialu o malej zaw.tluszczu,nawet ketchup specjalny),parowana piers,parowana rybke.popijam wode,kawe b.cukru i czasem zielona.a jak mnie wezmie na slodkie to cola light:) Ale tak mysle,ze przejde na IG,bo tam bede mogla salatki,warzywka.moj organizm sie chyba domaga o tej porze roku:/

jak mnie weźmie na słodkie to jem jablko , az takiej ostrej diety jeszcze nie mam ale powoli bo jak przyzwyczaiłam organizm do jedzenia na co mam ochotę to myślę że drastyczne z dnia na dzień nic nie da

Gość Alicja Serafinowicz
Witam, Witam, Sekretem efektywnego odchudzania jest przede wszystkim zbilansowana dieta oraz wysiłek fizyczny. Pracę organizmu możemy wspomóc np. zieloną herbatą, guaraną, czy cykorią. To tylko niektóre ze znanych roślinnych wyciągów wspomagających odchudzanie. Stosować je wszystkie możemy w całkowicie bezpiecznych preparatach Elavia Intensive i Elavia Anti Yo-yo opartych wyłącznie na naturalnych roślinnych wyciągach, tradycyjnie zalecanych na odchudzanie. Jeżeli macie jakieś pytania na temat tychże preparatów, to chętnie na nie odpowiem. Pozdrawiam, Alicja _____________________________ eRzecznik marki Elavia 4321 Slim