Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dasssaddssadds

Mam chude albo krzywe nogi

Polecane posty

Gość dasssaddssadds

Lubię zimę, bo wtedy zakładam grube rajstopy, na to grube legginsy, i dopiero na to jeansy, i mam super nogi, i wtedy czuję się naprawdę dobrze. Ale niestety nogi mam chude, i wydaje mi się, że trochę krzywe :( Zaczęłam ćwiczyć, ale nie widzę rezultatów...

Gość dasssaddssadds
Ja wiem, ćwiczę od miesiąca, ale nic się nie zmieniło :( Najgorzej, że niedługo będzie ciepło, i nie założę kiecy, czy szortów. No i zobaczy je mój facet... mówi, że bardzo mu się podobają, no ale nie widział ich bez pancerza Zrobię zdjęcie, tylko podładuję aparat...

Gość dasssaddssadds
jennifer8787*** pokaz to ocenimy nie pokaże, moje fotki w przeciwieństwie do twoich nie będą nigdy latać po całym internecie :O

Gość dasssaddssadds
Podszywy... :O

Gość dasssaddssadds
powinnaś się wstydzić swojej głupoty :P

Gość dasssaddssadds
Jennifer, ważę 48 kg i póki co waga stoi, nie mogę/nie potrafię przytyć

wiesz aby zyskać choć 1 cm potrzeba dość dużo ćwiczeń ;) i trzeba faktycznie ćwiczyć aby obciążyć mięśnie bo 2-3 minuty lekkiego treningu nic nie dadzą i jeść dość dużo bo mięśnie nie zbudują się z powietrza.

Gość dasssaddssadds
Kiedyś brałam, ale to było dawno. Pomyślę o tym :) A Ty masz teraz stałą wagę? Tyjesz?

nogi miałam jak zapałki i też się ich wstydziłam ...a jak sobie pomyślałam o lecie ,że będę musiała chodzić w krótkich spodenkach to mnie ciarki brały;)

Gość dasssaddssadds
Levviatan, to może powinnam iść na siłownię? Ćwiczę w domu (robię przysiady z hantlami, wbiegam po schodach, robię nożyce itd) Widziałam, że w siłowni niedaleko mojego domu są zajęcia na wzmocnienie dolnych partii ciała. Tyłek/nogi :)

teraz mam dosyć stałą przed okresem utyje 1kg ale po okresie mi spada odrazu .Ciągle mogę się nażerać na noc i ani nie chudne ani nie tyje ,świetnie się czuję teraz w swoim ciele.

Gość dasssaddssadds
Jennifer, to tak jak u mnie ;) Przepraszam, że zapytam, ale czy zaczęlaś lepiej wyglądać po ciąży? (bo o ile się nie mylę, masz dzieci?)

Gość dasssaddssadds
Tak jak u mnie* z chudymi nogami :D Na dodatek mam małe cyce :O

Po ciąży w pól roku zgubiłam 10kg i w nastepne pól roku 6 kg (waga przed urodzeniem dziecka 66kg) po ciąży ważyłam ok 50kg ale dopadły mnie lambliee(piłam wodę z karnu w egipcie i tam je złapałam) i schudłam do 46kg....

dasssaddssadds ->jak masz dostęp do siłowni to idź ;] mięśnie trzeba obciążyć aby był efekt :P

Gość annnullla
do autorki : ile masz wzrostu i ile ważysz ? mam identyczny problem

u mnie dziecko nic nie zmieniło sama musiałam zadziałać farmakologicznie żeby się utuczyć ,ale w końcu pozbyłam się kompleksu :)i powie tyle WARTO BYŁÓ

Gość dasssaddssadds
Pójdę, chociaż 200 zł miesięcznie na moją studencką kieszeń to spore obciążenie

Gość dasssaddssadds
Annnulla, 158 wzrostu i 48 kg... Jennifer, a długo brałas ten Peritol?

11 opakowań w sumie zjadłam ...najpierw 2tabletki dziennie po tygodniu 3 tabletki dziennie i tak przez 3 tygodnie potem 2 tyg.przerwy i znowu ...myślę że z 3-4 miesiące (nie pamiętam dokładnie ) .No i ważna jest dieta od samych tabletek nie przytyjesz :dużo nabiału :serów ,twarogów,mięso ,słodycze wszystko....i przygotue się że pierwsze 4 dni będziesz ciągle spała

Gość annnullla
no to sluchaj : ja waze 50 kg -49 i mam wzrostu 172!!! przy tym zwroscie moje nogi (mierzone od krocza) maja dlugosc 85 cm, wiec wyobraź sobie jakie mam 'giry' długie i chude :D staram sie przytyc, ale nie umiem. mam za szybki metabolizm

Gość aaaaaaaaaaaadw
zapomniałaś o okrągłym, ohydnym ryju :classic_cool: