Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dasssaddssadds

Mam chude albo krzywe nogi

Polecane posty

Gość dasssaddssadds
Pamiętam, jak wzięłam te tabsy rano przed szkołą, i musiałam wracać do domu spać :D Ale sama sobie ustalałaś dawki, czy lekarz Ci tak kazał?

Gość dasssaddssadds
Annnullla, u mnie to samo... Makarony, chleb, tłuste i kaloryczne jedzenie... nic nie działa Tak jak pisałam, bardzo zalezy mi na większych: udach, łydkach, tyłku i piersiach, ale z tym to gorzej ;)

jedno opakowanie dostałam od lekarza gastrologa :) który stwierdził ,że taki już mój urok (przebadał mnie po różnym kątem ) i okazało się że jestem zdrowa . Kolejne opakowania dostałam od szwagra, jest lekarzem i rozpisał mi dawki:)

Gość ghrrrhhrr
a może po prostu przesadzasz i Twoje nogi nie są takie złe? Wydaje mi się, że przy wzroście 158 waga 48 jest ok. Sama mam 167 i jak ważyłam 48 to nie wydaje mi się żebym była jakoś specjalnie chuda. Ba, wtedy właśnie nogi wydawały mi się najlepsze :P

Gość annnullla
widzisz :D kiedys czytałam ze 99 % kobiet chce schudnac :D a 1 % chce przytyc, jestesmy wyjatkowe ^^

nie to że isę chwalę ale jak jak przytyłam poczułam się bardzo pewnie:) a powodzenie mam większe o 80% ,faceci lubią szczupłe kobiety nie za chude ani nie za grube;)

Gość ghrrrhhrr
"każdy ma inną budowę ciała nie sugerujecie się tak wzrostem i wagą" No tak, jednak niech autorka da lepiej fotę to wtedy się przekonam

Gość annnullla
wiele osob uwaza ze jestem anorektyczka ;/ a nawet nie wiedza jak naprawde anorektyczka wyglada ... dowiaduje sie czesto tylko tego, ze wiele dziewczyn zazdrosci mi długich i szczupłych nóg, bo krzywe to raczej nie sa.... jednak mimo tego lepiej czułabym sie gdybym miała je grubsze, tak samo jak chciałabym miec wieksze uda i biust

wiem dziewczyny co czujecie ,znam to uczucie i jeszcze ciągle macie pewnie schizy że wszyscy się na was patrzą i krytykują waszą chudość.Ja miałam całe życie pod górkę przez moją niedowagę

Gość dasssaddssadds
No, to tak jak ja :) Wkurwiają mnie komentarze, jaka to jestem chuda. Ale odkąd zaczęłam nosić te warstwy pod spodniami, to przestali gadać :O Ale wiecie. Chude nogi to pół biedy, a jak są krzywe, to już kaplica.

Gość ghrrrhhrr
"dowiaduje sie czesto tylko tego, ze wiele dziewczyn zazdrosci mi długich i szczupłych nóg," Dokładnie tak właśnie jest. Ja też wcześniej ciągle słyszałam, że jestem strasznie chuda chociaż wcale się tak nie czułam. Teraz przytyłam 10kg i chcę wrócić do swojej starej wagi i słyszę komentarze, że wcale nie mam z czego chudnąć. Do tego koleżanki się bulwersują, że mówię przy nich takie rzeczy ponieważ one są jeszcze grubsze i twierdzą, że je to uraża. Jednak prawda jest taka 58-60kg przy wzroście 167 to dużo

komenatrze:"o boże jaka ty jesteś chuda ,ty w ogóle coś jesz" ,albo "uważaj bo się połamiesz" ...oj pamiętam te czasy szkolne;).Ludzie uważają ,że chudemu można wszystko powiedzieć ,ale gruby to święta krowa

Gość wertzuiop+
jena tepa dzido co ty pierdolisz, o szwagrze lekarzu:D:D:D:D masz figure swini Piggi, masz lustro w domu?????????? oj zapomnialam ty przegladasz sie w oklejonych drzwiach Pr-.owskich

dziewczyny uciekam trzymajcie się i dążcie do swojej idealnej wagii ,żeby osiągnąć w końcu pewność siebie i wewnętrzny spokój:) :*

Gość cxzcxzxcxc
up up