Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Świeżynka1123

Wieczór panieński

Polecane posty

Gość Świeżynka1123

Zostałam poproszona o zostanie świadkową na ślubie koleżanki, w związku z tym muszę zorganizować wieczór panieński. Czy któraś z Pań ma pomysły na zabawy, prezenty na taki wieczór? W jakim stylu ma być taki wieczór? Na razie przychodzi mi do głowy impreza w stylu hawajskim... co jeszcze? Dodam, ze nigdy nie byłam na wieczorze panieńskim i nie wiem jak to ma się odbywać

wiesz wszystko zależy od tego jak panna młoda lubi się bawić bo to ma być jej ostatni wolny wieczór

Gość Don Óskaro
STRIPTIZER OBOWIĄZKOWO MUSI BYĆ.

Gość Świeżynka1123
Też mi chodził striptrizer po głowie.... ale chciałabym dodatkowo jakieś śmieszna zadania do wykonania dla przyszłej Pani młodej... coś w stylu podejść do obcego faceta i naciągnać go na drinka poprosić o numer telefonu itp. Przyszła Pani młoda jest raczej otwarta i wyluzowana.

Gość zaproszenie do spa
Ja na swoim panienskim dostałam od dziewczyn zaproszenie do spa. Plan był taki, żebym wykorzystała jeszcze przed ślubem, żebym się zrelaksowała i w ogóle ale niestey nie wyszło, zajęta byłam przygotowaniami do ostatniego dnia.. Na szczęscie termin ważności był na 5 miesięcy także miałam jeszcze czas :) Co do zabaw to można np kupić takie kartyhttp://mrjoy.pl/do/item/WROZBYPAN/Wrozby-Panienskie i sobie powróżyć nawzajem dla zabawy. :)

Gość suzan sarandon
a jak wywinąć się z panieńskiego? Nie bardzo mam ochotę brać w tym udział, mówiłam mojej świadkowej na początku żeby mi nic nie urządzała, ale zaproszone dziewczyny ją przekabaciły, bo one chcą się pobawić. Chyba po prostu pojadę na tą noc do moich rodziców - myślicie, że to będzie chamskie?