Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Clodija

Tradzik pokonany!

Polecane posty

Gość Clodija

Znalazlam na youtube taki o to filmik http://www.youtube.com/watch?v=-iSTzRUhN5s. Jak Wam sie nie wyswietla to wpiszcie : Aga v tradzik. Bylo to w listopadzie kiedy postanowilam raz na zawsze pozbyc sie tego cholerstwa. Po obejzeniu tego filmiku drastycznie zmienilam diete- zero bialego pieczywa, mleka, slodyczy i wszystkiego co jest z maki pszennej i zboz. Zamiast chleba- wafle ryzowe nie zawieraja glutenu a to wazne. Jadlam duzo warzyw, jaj, owocow, z miesa ostatnio zrezygnowalam i jest jeszcze lepiej. Pije duzo ziol a praktycznie nic innego tylko ziola - pokrzywe, miete, nagietek, korzen mniszka lekarskiego itd- za smiesznie pieniadze. Jak chcecie ozdyskac piekna cere musiscie byc silni i sie nie poddawac, poszukajcie w necie diety antytradzikowej wzorujac sie na tym co napisalam bo nie zdolam wypisac wszystkich info. Powiem o tych najwazniejszych. Diete prowadze jakies 2,5 miesiaca. Bywalo lepiej, bywalo gorzej ale koncowy efekt jest taki ze 60% tradziku zniknelo. Od ponad tygodnia wyskoczylo mi chyba tylko gora 3 maluskie krostki. Ile to ja sie naczytalam tych diet - dieta optymalna, dieta wedlug grupy krwi, i chyba najlepsza dieta MONTIGNACA jest trudna ale najbardziej skuteczna. Weglowodany sa odpowiedzialne za pryszcze- musiscie je (weglowodany) zmniejszyc do minimum. Poczytajcie i Indeksie Glikemicznym i stosujcie sie do tego. Dobierajcie produkty i jak najnizszym IG. Ta dieta nie trwa cale zycie po tych 3 miesiacach ja jem tego czego nie moglam a stan cery ciagle sie utrzymuje- jest dobrze. Dieta jest ciezka, ale jak ja mialabym codzien ryczec w poduszke jaka jestem brzydka to juz wole sie ogarnac niz tak meczyc sie psychicznie. Mam to szczescie ze jestem osoba o bardzo silnej woli. Mama ciagle sie puka w czolo ze co to za chora dieta a ja jej nie slucham. Rodzina sama mowi mi ze mam teraz ładna cere i pytaja o diete. Mowie Wam zdrowe odzywianie!! Drugie co musicie zrobic to wyrzucic wszystkie kosmetyki pseudo 'antytradzikowe' pogarszaja tylko cere. Zamiencie je na bardzo delikatne bez chemi kosmetyki. Nalezy tez nawilzac skore nawet jesli macie ja tłusta. Od dwoch tygodni zmienilam kosmetyki i jest duzo lepiej nic nie wyskakuje. Higiena- nie dotykajcie nie wyciskacje pryszczy! Myjcie rece zanim dotkniecie twarzy. Zmieniajcie czesto poszewke poduszki bo tam roji sie od bakteri o ktore wycieracie codzien twarz. Polecam wycierac buzke w papierowe reczniki. To dziala i wezcie sie za siebie. Tradzik nie znika ot-tak. Wszystko w Waszych rekach.