Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała i zła

Ja, On i jego ex

Polecane posty

Gość mała i zła

Sprawa wygląda tak: Jestem z nim od 4 lat. Przede mną był 5 lat z pewna dziewczyną. Ich związek podobno nie był udany, rozstali się. Pól roku później my się poznaliśmy. Po 4 latach odkryłam, że kiedy wyjechał na roczny kontrakt za granicę (kilka miesięcy po tym jak zaczęliśmy być parą) pisali ze sobą listy. Przeczytałam jeden. Przepraszała go za to co mu robiła, pisała ze go kocha, ze nigdy nikogo tak nie pokocha, że wie, ze już nie da się tego naprawić. Od dobrych 3 lat ona kogoś ma. Widziałam ich wspólne zdjęcia. Ale mój facet nadal ma jej nr telefonu, nadal ma jej nr gg, nadal ma ich wspólne zdjęcia i nadal ma te listy. Niby jesteśmy razem ale za dużo tego jak dla mnie. On nie wie, że ja wiem. Ufam mu. Wiem że gdyby chciał mnie zdradzić to zrobiłby to bez problemu ale czuje, ze tego nie robi. Nie wiem co mam o tym myśleć. Oni się rozstali podobno przez zdrady obojga, przez różnice i trudne charaktery. Teraz zaczynam się zastanawiać czy spotkali się po jego powrocie, czy nadal to robią...

Gość WERTYU
WIDAC TAMTA MA TO CZEGO TY NIE MASZ - STARA MIŁOŚC NIE RDZEWIEJE

Gość zapros ja i polizcie sobie
cipki