Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość udhbjksnla

Porwanie 6-miesiecznego dziecka! Co za potwór mógł to zrobić!

Polecane posty

Gość udhbjksnla

Jestem mama 11-miesiecznego synka i od wczoraj chodze i placze. Kiedy pomysle, ze to moglo spotkac mnie i moje dziecko, przechodza mnie ciarki. Jakim trzeba byc czlowiekiem, zeby porwac takie malenstwo. Jestem osoba wierzaca ale raczej daleko mi do praktykujacej katoliczki. Wczoraj caly wieczor po cichu modlilam sie o to aby to biedne dziecko zylo i trafilo do rodzicow. Pewnie jeszcze kilka lat temu nie poruszylo by mnie to az tak bardzo. Teraz, kiedy sama jestem matka, przezywal to bardzo. Przesylam duze wsparcie duchowe dla rodzicow malenstwa! A temu bydlakowi, ktory to zrobil, osobiscie wydrapalabym oczy.

Gość maminkamamowa
ciagle sie zastanawiam co z ta matka? jakos malo na jej temat slysze... zemdladla...? hm...

Gość a gdzie byla matka???
???

Gość udhbjksnla
widzialam. Panuje totalna znieczulica. Nikogo ta sprawa nie obchodzi. Ja i moja przyjaciolka ktora tez ma takiego maluszka boimi sie wychodzic z domu. To co sie dzieje jest straszne!

Gość JDKDKJDJJDJ
Pewnie porwali dla okupu i to z pewnoscia nie za 5tys :o 5 tys nagrody? :D To cobie cenia dziecko...

Gość udhbjksnla
Gdzie byla matka? razem z dzieckiem ale zostala napadnieta i oberwala w tyl glowy. Czy naprawde myslisz, ze gdyby byla w stanie walczyc to by nie walczyla? Co za ludzie!

Gość gdzie była matka???
jezu nie oburzaj się tak, przecież normalnie pytam! Nie słyszałam o tym więc pytam, dopiero poniżej ktoś wkleił linka i doczytałam.

wiecie co czy gdzieś coś napisali o ojcu dziecka ,może on ma związek z porwaniem dziecka ,może byli rozwiedzeni ,kurczę nie wiem

Gość JDKDKJDJJDJ
Za Iwone Wieczorek była nagroda milion zl a za dziecko 5tys... jaja

Gość udhbjksnla
Przed chwila pokazywali ojca, caly roztrzesiony, plakac mu sie chcialo co bylo widac. Dziecko bylo sliczne i zadbane wiec to nie byla jakas patologiczna rodzina.

Gość plastikowaBiedronka
czy wy nie potraficie czytać?? 5tys dają za informację!!! co za tragedia ja sobie nie wyobrażam co muszą czuć rodzice tej małej!!! zastanawia mnie jedno gdzie byli ludzie!!! przecież to miasto!!!

Gość zielonooczna
a o co w ogóle chodzi? ktoś porwał jakieś dziecko?