Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadia199022

ile przytyłyście w ciąży?

Polecane posty

Gość pink lolipop
Azalia a co słonia urodziłaś,że aż tyle? loara to samo! sadystic to ile będziesz ważyć w 40? jak już teraz 11! w poprzedniej ciąży umiałaś się nie obrzerać,a teraz pchasz w siebie co popadnie! będziecie wyglądały jak krowy! ja po 7 kg w obu ciążach. wychodząc po porodzie do domu miałam prawie taką wagę jak przed!

Gość salomeeeeeeaa
Nagle wychodzi, że wszystkie kobiety w ciąży chudną albo tyją po 5kg :) Ja przytyłam dużo blisko 20kg i jakoś żyję obecnie ważę 64kg przy 170cm, a wcześniej 57. Trochę mi tych kg jeszcze zostało, ale z biegiem czasu wszystko spadnie. I nie mam rozstępów ani na brzuchu ani na udach, a niektóre moje koleżanki po ciąży wyglądają jak zebry. Po drugie co ma waga kobiety do wagi dziecka? Możemy przytyć i 30kg a urodzimy drobne dzieci.

Gość mamuska mama
12 kg; 3 mieisace po porodzie zostal mi 1 kg i tak jest do teraz (2lata po porodzie)

pink lolipop zgodnie z Twoją teorią o 7 kg na ciążę to w dniu porodu powinnam ważyć 14kg,bo to bliźniaki :D Loara-mamy wyznaczony termin porodu na ten sam dzień :)

Gość pink lolipop
Gruba jesteś i tak!

15 kilo, a po ciąży mniej o 5 kilo niż przed z powodu niewyspania, niedojedzenia i niedożycia :) jak tak dalej pójdzie to okoliczne psy się na kości będą rzucać..

Gość taaaaaaa jasne
Jak w necie napisać to łatwo. albo przytyły kilka kg,albo nawet jak 20 to schudły w miesiąc! dobre sobie. a jak z realu zobaczyć to same grube beki,bo non stop przy komputerze siedzą!

Gość nadia199022
Tu chodzi przede wszystkicm o dziecko a figure moznna zawsze odzyskac! Wystarczy troche wyrzeczen i tyle :) bedzie okey :)

Gość 8,5kg
z czego połowa ostatnie 1,5 miesiąca

az bylam czasami zla na inne kobietki ze nosza cizowe ciuszki i ciesza sie brzuszkiem a ja mala pileczka tylko

Gość Meg Jachid
11kg, a 3 tygodnie po porodzie został mi 1kg :D

Gość nadia199022
Dowi27 - no właśnie ja tez mam ten brzuszek takie małe co nei co :P

nadia jaka ja bylam zla na wszystko i wszystkich , ze nie moge pokazac sie jako ciezarna hmmm ale bylo minelo czasem nadal spogladam z zazdroscia na te z brzuchami

Gość nadia199022
dowi27 moze czas sprawic sobie jeszcze jedno?:)

nadia staramy sie 2 lata i nic jestem po jednym poronieniu w 4 miesiacu od tego czasu nic badania mielismy wszystko wpozadku z nami obojga poprostu nie trafiamy w dzien:(a bardzo bysmy chcieli

Gość nadia199022
oj:( ja tez mialam w 2009 ciaze obumarła w 12 tc.. teraz jest ok oprócz tego rozwarcia, mam 28 tc

Gość MMMMmmmb
20 kg

nadia duzo odpoczywaj i dbaj o siebie to najwazniejsze ja zycze ci wszystkiego naj naj lepszego i szczesliwego rozwiazania

Gość nadia199022
dowi27- dziekuje! Tobie tez zycze trafienia i slodkiego dzidziusia :)

w moim przypadku brzuszek w 5 m-cu zaczął być widoczny. a ogólnie na plusie 30 kg. teraz pół roku po cc i wszystko zrzucone, żadnych rozstępów ani cellulitu. jestem mega zadowolona

Gość nadia199022
morelowa- tylko pogratulowac!!

dzięki kochana, ale pierwsze tygodnie ba nawet miesiące to tragedia. wyłam jak bóbr, bo gruba sadło, itd. aż w końcu po 6 tyg. wzięłam się za siebie. Biegałam, ćwiczyłam, peelingi, kilka razy solar i już jest elegancko. aż sama czuje się fantastycznie. nawet ostatnio maż wyskoczył do mnie z tekstem ''a mówiłem Ci kochanie, że mam śliczną żonę?'' miło taki słowa słyszeć;) dlatego kobietki nie łamać się;) uszy do góry

Gość no tak autorko
masz tylko 165 cm wzrostu i ważyłaś przed ciążą aż 68 kilo więc nie rozumiem czemu tu się dziwić, że na razie przybrałaś na wadze niewiele z taką nadwagą mogłabyś i wcale nie przytyć ja w pierwszej ciąży przytyłam - MASKARA, jak sama określiłaś - prawie 20 kilo z tym, że przed ciążą ważyłam 50 kg przy 170 cm wzrostu;)

Gość mariszka))))
poprzedniczko Ty to raczej miałaś niedowagę a nie normlaną wagę...

Gość no tak autorko
absolutnie nie twierdzę, że moja waga była normalna, bo według wszelkich przeliczników BMI jest to ewidentna niedowaga niemniej taka waga jest dla mnie normą, bo zawsze tyle ważyłam;) nie ma co zarzucać komukolwiek, że przytył 20 kilo albo więcej i że to złe, bo prawda jest taka, że najważniejsze jest zdrowie dziecka i jeśli organizm potrzebował aż 20 dodatkowych kilogramów lub więcej by przyszło na świat zdrowe dziecko to tyle należy przytyć;) na odchudzanie jest czas po ciąży obecnie jestem w ciąży 3 raz i ważę teraz 64 kg, a jestem w 33 tc i o dodatkowe kilogramy nie zamierzam się zamartwiać teraz, na to jest czas po ciąży;) poza tym skoro dwa razy udało mi się szybko wrócić do formy to myślę, że i teraz tak będzie;) a nawet jeśli nie, to nie jest to najważniejsze w życiu najważniejsze jest by dziecko urodziło się ZDROWE;)

Gość a ty sie autorko
a ty sie autorko chwalisz czy zalisz? bo mam wrazenie ze ten temat to wyraz dumy ze przytylas tylko 1,5 kg... najwidoczniej nie posiadasz elementarnej wiedzy w zakresie ciazy bo gdyby tak bylo to wiedzialabys ze dla prawidlowego BMI minimalny przyrost wagi w ciazy to 11,5 kg

Gość mariszka))))
A tu się z Tobą zgodzę, że najważniejsze jest aby dziecko było zdrowe;-) Ja w sumie lałam na to ile przytyłam, ale wiem, że kobitki mają na tym punkcie fioła... A tak poza konkursem to musiałaś na prawdę świetnie wyglądać pod koniec ciaży (nie piszę tego złośliwie a szczerze) bo 170 cm i 70 kg to nawet nadwagi w ciąży nie miałaś. Zdorwia dla maluszka;-)

w pierwszej ciazy przytylam jakies 10 kg , po porodzie schudlam 15. teraz 18 t.c i kilo na plusie.

pink lolipop tobie chyba słoń mózg przygniótł.. "a ty autorko" zgadzam się z tobą, nie kg są ważne ale zdrowie dziecka, w końcu jakaś mądra wypowiedź