Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadia199022

ile przytyłyście w ciąży?

Polecane posty

Gość nadia199022

?? ja mam 28 tc i dopiero 1,5 kg do przodu ...;] małoooooooooooo;] a Wy jak tam kobietki?

e to fajnie Ci :) ja co prawda duzo nie tylam ale pamietam ze w polowie jakos okolo 25 tygodnia to juz mialam 6 kilo na plusie a przytylam w calosci 15 kilo:) wszystkiego jeszcze nie utracilam wiec nie ciekawie. zostalo jakies 2-3 do wagi z przed ciazy. jestem aktualnie na diecie ale dopiero 2 dzien:) u mnie karmienie piersia pomoglo tylko przytyc bo myslalam ze i tak sie chudnie wiec zamiast w ciazy zrec slodycze to ja po porodzie dopiero zaczelam:P bledna kolejnosc:) ale za to dzidzius w slodkosciach nie gustuje narazie:)

Gość gość
Ja w I i II trymestrze schudłam 12 kg przed porodem porównując wagę początkowo byłam na minusie 5 kg

Gość nadia199022
hehe... sama nie wiem, czy to fajnie czy nie fajnie... dzidziuś się rozwija prawidłowo, tylko mam rozwarcie na opuszek i luteinke dopochwowo ...:)

Gość nadia199022
mania- no to ładnie, są kobiety które tyja nawet powyżej 20 kg, to jest masakra; )

Gość ja z domu, mała teraz śpi
15,5kg

do mania2311: to ile Ty warzylas przed ciaza?? bo ja mam znajoma i tez miala podobna sytuacje ale ona warzyla 112 kilo przed ciaza a po ciazy 108 i tylko dlatego ze miala nadwage to dzidzius se z niej uzywal. tak lekarz jej tlumaczyl.Ty tez tak mialas???

Gość nadia199022
ja chudłam, na pierwszej wizycie 0.5 kg pozniej 0.8 kg , nastepnie 0.6 kg .. pozniej na plusie 1kg i teraz 600 gram..

W pierwszej ciąży waga w dniu gdy się dowiedziałam coś koło 50kg, w dniu porodu 55kg. Obecnie 34tc-jutro zaczynam 35- waga 59kg, gdy się dowiedziałam 48kg.

Gość mariszka))))
7 i pół. Gin powiedział za mam przyty max 9 kg. Autorko a ile ważyłaś przed ciążą?

Gość nadia199022
68 kg

Gość musisz iść do lekarza
7 kg w pierwszej ciąży - do 25tyg miałam na plusie 1kg teraz jestem w 7tyg i już są dodatkowe 2kg

Gość mariszka))))
A ile masz wzrostu? I co robisz, ze tak mało przytyłaś?

Gość gość
nadia199022 U mnie też ciąża prawidłowo się rozwijała unikłam rozstępów Bogu dzięki :)mama86 U mnie to chyba była zasługa torbiela Będąc w ciąży miałam torbiela przed ciążą pare lat również a po ciąży też Jak narazie nie mam ale niestety nie wykluczone że sie pojawią W ciąży byłam bardzo aktywna i myślę że to się również do tego przyczyniło że nie przytyłam aż tak dużo

Gość nadia199022
165 cm.. nic nie robie wlasnie, od samego poczatku w domu :) ogolnie to nie mam jakis tam zachcianek itd..

A ile masz wzrostu? Bo waga "startowa"dość wysoka,więc dziecko ma z czego czerpać. A jak z wagą dziecka z usg? i co mówi lekarz?

niskim przyrostem wagi to się powinno cieszyć jeśli się miało nadwagę, w przeciwnym wypadku prawdopodobienstwo niedożywienia dziecka, albo ur dziecka z niską wagą urodzeniową wzrasta moja szwagierka, bardzo szczupła dziewczyna przytyła 10 kg, dziecko miało wazyć 4 kg - tak zakładał lekarz na podstawie usg, ur 10 dni przed terminem 2,6 kg ja miałam średnią wagę, przytyłam 17 kg, mały 3 tyg przed terminem 3,2 kg, a też niby miał mieć 4 kg.. zostało 5 kg do wagi sprzed ciąży - 2 mce po porodzie

Gość nadia199022
tez nie mam rozstepów! :) jupi!! aaa i dodam ze do koca 3 miesiaca wymiotowalam .

Gość nadia199022
w 24 tc dziecko ważyło 480 gr, wszystko ok... a i miało 19 cm.. mówił ze dobrze. Tez mysle ze ma z czego czerpac, tylko ja jestem nabita nie otłuszczona. ;)

Gość mariszka))))
Dziwne żebyś miała rozstępy skoro przytyłaś tak niewiele. A co robisz żeby nie tyć?

Gość mariszka))))
aaaa sory nie doczytała że nie robisz nic. No to pogratulować tylko takiej przemiany materii.

To jesteś ode mnie 3 cm wyższa :) czyli nie należysz do chudzinek,więc Twój organizm może "oddawać" wszystko co jesz dziecku,a sam funkcjonuje spalając tkankę tłuszczową. A co mówi lekarz o przebiegu ciąży? I jaka waga dziecka? Moje mają ok. 2400 i 2900:)

Gość nadia199022
mariszka- dzieki:) sadystic- juz pisaąłm wyzej :) :)

Gość nadia199022
no a teraz mam 28 tc i to rozwarcie na opuszek.. biore luteine i inne tabletki

Wiem,wiem-zanim skończyłam stukać,to odpisałaś :) ja piszę z komórki,więc nie widzę,jak się coś nowego pojawia w trakcie pisania :D

Gość nadia199022
;)

Gość pink lolipop
;P