Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jan Paweł Trzeci

Alkoholik - najlepszy kandydat na męża

Polecane posty

Gość Jan Paweł Trzeci

Wpisujcie zalety bycia z alkoholikiem. Moja siostra waha się czy nie związać się z takim.

Gość a ja myślę, że....
super ciągle obity pysk, zero żarcia w domu i pustki bo wszystko na przelew pójdzie gratuluje wyboru

Gość lekarzyna pijany
narkoman i ćpun lepsi od alkoholika!

Gość Jan Paweł Trzeci
Z tymi pustkami w lodówce nie przesadzajmy. Nie każdy alkoholik tłucze po ryju. Można całkiem przyjemne żyć i pokazać córkom, że zadaniem kobiety jest cierpieć i pomagać upadłym.

Gość a ja myślę, że....
tak, dlatego pogratulowałam ci wyboru

Gość wierna i karna zona
Ja mam męża alkoholika. Kocham go i nasze dzieci. Nigdy bym od niego nie odeszla, bo mamy ślub kościelny. Te które od takich odchodzą są u mnie w pogardzie. Słabe cipy.

Gość Jan Paweł Trzeci
Nie mi, tylko mojej siostrze. Dla mnie to ważne, gdyż muszę dobrać stosowny prezent ślubny, w takim wypadku będzie to gorzałka.

Gość alkoholik jest super
bo nie w głowie mu młodsze i ładniejsze laski, ważne tylko żeby się narąbać

Gość a ja myślę, że....
kup od razu skrzynkę :p

Gość Clodija
wierna i karna zona- nie obrazajac nikogo szczerze powiem ze glupia jestes nazywasz "cipami' kobiety ktore mialy odwage odejsc od idioty ktory niszczy zycie jej i dzieciom. Nie oceniaj, skoro Ty nie masz odwagi to cierp. Powodzenia;) I dzieciom tez wspolczuje pozniej nieswiadomie wzoruja sie na takim ojcu i powielaja bledy matki. Oklaski dla tej matki..

Gość Jan Paweł Trzeci
Myślisz? Hmmmm.... racja. Jak dać prezent to z rozmachem, w końcu będę bratem panny młodej i prawdopodobnie chrzestnym. Oj, jak pomyślę o chrzcinach.... Do zalet alkoholika dodam to, że jest świetnym inwestorem, bo alkohol ma duży współczynnik zwrotu. Ponadto jego krew w banku krwi ma najwyższe oprocentowanie.

Gość wierna i karna zona
Clodija Co to za odwaga uciekać od alkoholika? Powiedz mi co jest odważnego w ucieczce od problemów? Skoro przysięgałam mu miłość i wierność... nie wiesz co to miłość. Moje dzieci dobrze to poznają i będą się poświęcać dla innych tak jak ja poświęcam się dla nich. Każdy niesie swój krzyż.

Gość Jan Paweł Trzeci
Życie nie polega na poświęcaniu się, malżeństwo z alkoholikiem jest po prostu korzystne. Alkoholizm jest taki męski...

Gość a ja myślę, że....
wierna żona skoro jesteś tak wierna mężowi i go kochasz to walcz z jego nałogiem a nie rób z siebie męczennicy !

Gość wierna i karna zona
Posłuchaj co ty mowisz. Wiele kobiet to idiotki, które najpierw kogoś biorą a potem próbują zmienić. Widzisz, w większości przypadków jest to krytykowane, nie można kogoś zmieniać na siłę. Alkohol daje mojemu mężowi szczęście, dlaczego mam mu odbierać szczęście? W tym kraju? Nie bije dzieci.

Gość a ja myślę, że....
to ty powinnaś dawać szczęście mężowi a nie alkohol więc sama odpowiedz sobie na pytanie kim ty jesteś dla swojego męża powodzenia nieś swój krzyż dalej

Gość alkoholiko
alkoholik ma same zalety mily, sympatyczny, energiczny i ladnie pachnie!

Gość brzdki
wierna i karna zona Po 1. Nie ma miłosci. Po 2. Jestes idiotką.

Gość wierna i karna zona
Ja daje mu szczęście, alkohol daje mu szczęście, wiele rzeczy daje, dzieci również. Pomyśl, uzależnianie szczęścia od drugiego czlowieka jest złe, wynosi go na piedestał a najważniejszy powinien być Chrystus. Wiem, że są gorsze przypadki, że są kobiety będące z alkoholikami z niskich pobudek. Ale moje są dobre, tak uważam.

Gość baśka mi ukradła nicka
Alkoholizm jest taki męski... NO dokładnie. Co to za facet co pije herbatę?? Ble, ja bym takiego pogoniła. Co innego browar, whisky, wóda, to jest mega męskie. Siostra dobrze wybrała :)

Gość Jan Paweł Trzeci
brdzki 1. Udowodnij. Jeżeli chodzi ci o reakcje chemiczne w mózgu, to nadal jest to miłość. I tyle. 2. Pierwszym twierdzeniem pokazałeś, że jesteście siebie warci. Zacznij chlać, może weźmie cię na kochanka i się rozprawiczysz.

No i na kafe zawsze ktoś się znajdzie kto podyskutuje nawet o czymś takim. :D

Gość a ja myślę, że....
to ty też zacznij pić we dwójkę raźniej

Gość wierna i karna zona
Ktoś musi być w rodzinie trzeźwy. Wiesz, kobieta więcej zajmuje się dziećmi, jest z nimi bliżej związana, tak było zawsze. W Rosji doszło nawet do wytworzenia się modelu, w którym podstawową komórką spoleczeństwa jest kobieta i jej dziecko (na Dalekim Wschodzie). Nie popieram tego, gdyż jest to mimo wszystko niekompletny model i sprzeczny z boskim pomyslem na rodzinę.

Gość brzdki
Ja nie musze chlac zeby poruchac. mam to zawsze pod nosem, nie tak jak ty wieczny prawiku, niestety na dziwki musisz isc zeby zamoczyć :(

Gość wannasmr
smierdzacy szczynami zbieracz i nurek smietnikowy , polawiacz skarbow z wysypisk hmmmm...prawdziwy rarytas na meza !

Gość Jan Paweł Trzeci
Ja jestem prawiczkiem i nie jestem. Zależy czy ministranci się liczą. Wywiązala się ciekawa dyskusja, jak widać żoną alkoholika może być mądra kobieta, którą ciężko przegadać.

Gość brzdki
nurek smietnikowy hahahahahhahahh dobre und motze :D

Gość a ja myślę, że....
wierna żona myślę, ze to co piszesz to podpucha nie interesuje mnie to powiem krótko, gdyby mój mąż pił walczyłabym z jego nałogiem są różne sposoby i nie dziwi mnie patologia rodzinna w tym kraju bo ludzie maja ją na własne życzenie

Gość baśka mi ukradła nicka
Oczywiście że mąż nie musi być trzeźwy, wystarczy ze kobieta będzie. Nawet dzieci moga trochę popijać, tylko trzeba uważać na opiekę społeczną, w tym kraju do wszystkiego się wtrącają.