Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotka na gorącym blaszanym...

Po wczorajszej randce mam chcice:P Czy on mi coś dosypał do coli?

Polecane posty

czuję się jak kotka w rui a jestem typem raczej oziębłym i trudno mnie namówić nawet do pocałunku:D Czy są jakieś środni na podniesienie libida dla kobiet?:)

czuję takie gorąco i podniecenie tam.., że zaraz oszaleję :O Nigdy mnie takie coś jeszcze nie spotkało a mam już 25 lat!!!

Gość marcoo
istnieje szansa że normnalniejesz. aczkolwiek nie oszukuj się-typ oziębły pozostanie oziębły więc to chwilowe. korzystaj póki możesz-potem znowu wrócisz do skorupy i tak przejdzie Ci zycie na kontroli nad swoimi emocjami.

Gość badoooooo
dzizas 25 lat kobita i pierwszy raz czuje chcicę. współczuję jałowego zycia erotycznego.........

ale to nie kontrola, raczej wychowanie i te inne bzdury a od wczoraj normalnie mi się zagotowało w majtach:O Najgorsze,że dzisiaj się nie spotkamy a nawet jeśli to nie mamy gdzie tego zrobić. On mieszka z rodzicami ja z mamą,która pokój ma obok mojego:(. Macie może jakieś pomysły poza hotelem, bo bym umarła ze wstydu.

Gość ja mam pomysł
Auto :)

Gość w lesie możecie
korzyść podwójna zaskoisz chcice i dupa ci zmarznie tak, że przestanie się gotować

Gość a propos autorko
na pytanie kiedy się oddać facetowi musisz sobie sama odpowiedzieć, przeanalizuj co jest między wami itp. Z regóły z zachowania faceta idzie wyczytać na czym mu zależy A kto nie ryzykuje nic nie ma.. możesz go też wystraszyć może szuka normalnej dziewczyny a dostał podaną du** na tacy :P :D :D :D :P :)