Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskanazakupem

kupilybyscie takie cos? lozeczko/kolyska

Polecane posty

Gość zatroskanazakupem
czy wogole jest sens takie cos kupowac? czy to wyrzucenie pieniedzy w w bloto?

Gość zatroskanazakupem
w ogole :)

ja uważam że to bardzo ładna rzecz, no ale moim zdaniem nie przydatna. No na początku ok przyda sie ale potem to chyba nie za bardzo. ja bym kupiła zwykłe łożeczko, funkcjonalne. No chyba że macie sporo pieniedzy no to czemu nie ;)

Gość zatroskanazakupem
lozeczko juz mamy chcialam cos co bede mogla miec w duzym pokoju, rodzice mieszkaja z nami w blizniaku wiec i do nich moge przeturlac :) ale nie wiem czy taki zakup ma sens pozniej i tak mozna dziecko polozyc na kocyku, na lozku, a wiekszosc czasu i tak bedzie na ramionach u dziadkow sama nie wiem z kasa sie nie przelewa ;)

Gość zatroskanazakupem
czy moze lepiej kupic zwykly bujaczek?

Gość jhkjlkl
niech ci dziadki z drzewa zrobia kolyske

Gość zatroskanazakupem
smieszne straszne z tymi dziadkami i drzewem...... skad masz takie pomysly sama idz cos lepiej postrugac!!!

U mnie funkcje tej kołyski spełniał wózek, ja bym nie kupiła.

Bardzo ładne, ale równiez uważam, że nie wykorzystasz tego. Długość 75 cm, hmm... poleży w tym gdzieś do 4-5 miesiąca i koniec. Zależy jak dziecko szybko Ci będzie rosło.

Gość jhkjlkl
zatroskanazakupem nie wiem czym sie tak oburzylas. mojej kolezance dziadkowie zrobili piekna kolyske drewniana , cacko, kazdy sie zachwycal.A dziecko spalo w niej ze nawet na rekach jak bylo to byl placz

Gość zatroskanazakupem
synek urodzil sie 54cm wiec pewnie macie racje, ze dlugo w tym nie polezy a 4 miesiace szybko mina

Gość to jest bardzo
ladne ale na krotko ja mam cos takiego i uzywalam tego do 4 mies teraz stoi schowane w piwnicy teraz juz bym tego nie kupila bo szkoda kasy

wygląda pięknie ale jak już pisały dziewczyny nie wygląda na wystarczające na długo. Potem wyląduje w piwnicy. Więc nie kupiłabym.

Gość zakupilam to samo
tej samej firmy, model dla chlopca i powiem Ci, ze na zdjeciach wyglada moze i ladnie ale w reality to takie badziewie, zreszta cena tez swiadczy o jakosci a do tego starczy gora do 5 miesiaca, pozniej dziecko bedzie mialo po 5cm luzu max na dlugosc, zreszta wymiary sa bardzo kiepskie, szerokosc bardzo mala, nawet dla niemowlaczka

Gość to jest bardzo
ja wynioslam to co prawda do piwnicy ale mysle ze moze kolezance oddam bo troche miejsca zajmuje fakt ze mozna je rozkrecac ale i tak stoi i sie kurzy

Gość Gosiaczek222222222222222222
mi to wózek przypomina ;) a nie lepiej czyscic kola i wstawiac wózek do domu i do wózka klaść malucha? i tez do rodziców weźmiesz ;)

Gość dziecko zaraz z tego wyrosnie
nawet jakbym miała kasy jak lodu to jest to zakup nieopłacalny- po co dublowac cos co moze zastąpic wózek

bardziej przydatne bedzie łóżeczko turystyczne.mozna wystawic na dwór,bo wiekszośc ma w zestawie siatke przeciwko komarom.Latwo sie pzrenosi i przydaje w podrózy.Moze słuzyc tez jakokoje cdo zabawy.

Gość zatroskanazakupem
do Jatakarina a na jak dlugo ten bujaczek starczy?

Gość a mnie sie
podoba wlasnie ta kolyska i tez mam zamiar ja kupic

jest napisane że dopóki maluch sam potrafi usiąść( siedzi posadzony gdzies od 6..a sam siada myśle 8-9miesięcy), moja ma teraz 5 miesięcy i od urodzenia korzystamy, fajna atrakcja dla malucha bo wszystko widzi, ma grzechotki w zasięgu, kopie nóżkami, ja np jak gotuję w kuchni to biorę sobie ten leżaczek i stawiam na stów( mam duży) no i maluch mnie widzi, spokojny i zadowolony nie wyobrazam sobie co bym z dzieckiem robiła jakby nie ten lezaczek, chyba na rękach cały czas

Gość zatroskanazakupem
ok chyba mnie przekonalyscie, za te pieniadze i po dolozeniu paru zlotych kupie bujaczek cos jak Jatakatrina i pomyslimy nad lozeczkiem turystycznym, na weekend jak pojedziemy do tesciow sie przyda :) i jest znacznie wiekszy i mozna latem wystawic na dwor

Gość gość
Ładne może być ale jest nie praktycznie Posłuży Ci góra 3 miesiące a co dalej ?

Gość marika......
ja mialam taka kolyske. fajna jest, bo w lozeczku jest bardzo duzo miejsca dla nowordoka, tutaj czuje sie przytulniej. starcza na max 3 miesiace. takze jesli ktos liczy koszty mocno, to nie trzeba tego kupowac.